May 2024 19 / يکشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۲۴۵۸۴۴
۱۳ مهر ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۷
۱
این رتبه بندی بر اساس تعداد استنادات علمی پژوهشگران به مقالات و کتب اقتصاددانان انجام شده است. هاشم پسران، محسن بهمنی اسکویی و صالحی اصفهانی برترین اقتصاددانان ایرانی از این لحاظ هستند.

پول نیوز بر اساس رتبه بندی تعداد استناد (Google Citations) محمدهاشم پسران، محسن بهمنی اسکویی و جواد صالحی اصفهانی در صدر دانشمندان برتر اقتصاد ایران قرار دارند.

هر سه چهره گفته شده در آمریکا مشغول به کارند.

پسران در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی، بهمنی اسکویی در دانشگاه ویسکونزین و صالحی اصفهانی در دانشگاه ویرجینیاتک مشغول به تدریس اند.

تا پایان بهار 1396، تعداد استنادات علمی به هاشم پسران، 65 هزار بار، بهمنی اسکویی 12.5 هزار بار و صالحی اصفهانی 4 هزار بار بوده است.

پس از این سه، اسفندیار معصومی از دانشگاه اموری آمریکا با 3720 بار و هادی صالحی اصفهانی با دانشگاه ایلینوی آمریکا با 2132 بار ارجاع علمی، در رده های چهارم و پنجم دانشمندان ایرانی اقتصاد قرار دارند.

محمدرضا فرزانگان، اولین دانشمند ایرانی اقتصاد است که در کشوری غیر از آمریکا ساکن است. او با 821 بار استناد علمی به مقالاتش در دانشگاه فیلیپس ماربورگ آلمان تدریس می کند. او در رتبه ششم جدول قرار دارد.

اولین اقتصاددان زن ایرانی که در این جدول جای گرفته، بهناز صبوری از دانشگاه تکنولوژی مالزی است. این دانشمند ایرانی با 683 بار استناد علمی به مقالاتش در رتبه هشتم جدول قرار گرفته است.

حسین میرشجاعیان، اولین اقتصاددانی ایرانی حاضر در این رده بندی است که در دانشگاه های ایران درس می دهد. او هم اکنون معاون اقتصادی وزیر اقتصاد بوده و در دانشگاه تهران تدریس می کند.

در میان 80 اقتصاددان برتر ایرانی به لحاظ مراجعات و استنادات علمی به مقالات آنان، 53 دانشمند نیز در ایران زندگی و تدریس می کنند.

یک رتبه بندی دیگر نیز وجود دارد که RePEc (Research Papers in Economics) آن را منتشر کرده است.

بر این اساس در میان 2538 اقتصاددان برتر دنیا، تنها نام محمدهاشم پسران و محسن بهمنی اسکویی از اقتصاددانان ایرانی به چشم می خورد که در رتبه های 23 و 414 دنیا قرار دارند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
غیر قابل انتشار: 0
در انتظار بررسی: 0
انتشار یافته: ۱
نظرات بینندگان
تورم
Iran, Islamic Republic of
18:39 - 1396/07/14
بارک اله این همه اقتاددان برجته دانشمند واین اقتاد ورشکسته وبیمار کشور وفاد مالی.
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: