کد خبر: ۲۴۸۶۳۳
۰۴ آبان ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۲
0
ایران با ۵۵۵ میلیارد دلار تولید ناخالص داخلی تا سال ۲۰۲۰ میلادی بالاتر از اماراتی‌ها و پایین‌تر از کشورهایی نظیر عربستان سعودی و ترکیه قرار خواهد گرفت.
میزان تولید ناخالص داخلی ایران تا سال 2020
پول‌نیوز - ایران با ۵۵۵ میلیارد دلار تولید ناخالص داخلی تا سال ۲۰۲۰ میلادی بالاتر از اماراتی‌ها و پایین‌تر از کشورهایی نظیر عربستان سعودی و ترکیه قرار خواهد گرفت.

تولید ناخالص داخلی یکی از مقیاس‌های اندازه‌گیری در اقتصاد است که در برگیرنده مجموع ارزش کالاها و خدمات نهایی است که طی یک دوره معین معمولا یک سال در یک کشور تولید می‌شود و منظور از کالاها و خدمات نهایی نیز، کالا و خدماتی است که در انتهای زنجیره تولید قرار گرفته‌اند و خود آنها برای تولید و خدمات دیگری خریداری نمی‌شوند.

تولید ناخالص داخلی ایران در سال ۲۰۱۵ معادل ۳۹۷ میلیارد دلار، در سال ۲۰۱۶ معادل ۴۱۶ میلیارد دلار، در سال ۲۰۱۷ معادل ۴۴۷ میلیارد دلار، در سال ۲۰۱۸ معادل ۴۸۱ میلیارد دلار، در سال ۲۰۱۹ معادل ۵۱۷ میلیارد دلار و در سال ۲۰۲۰ معادل ۵۵۵ میلیارد دلار خواهد بود.

در بین کشورهای دنیا آمریکایی‌ها با بیشترین میزان تولید ناخالص داخلی به ترتیب از سال ۲۰۱۵ تا ۲۰۲۰ میلادی میزان تولید ناخالص داخلی آنها به ترتیب معادل ۱۷۹۶۸، ۱۸۶۹۸، ۱۹۵۵۶، ۲۰۴۹۳، ۲۱۴۰۴ و ۲۲۲۹۴ میلیارد دلار خواهد بود.

پس از آمریکا، چینی‌ها با بیشترین تولید ناخالص داخلی به ترتیب از سال ۲۰۱۵ تا ۲۰۲۰ میلادی با ۱۱۳۸۵، ۱۲۲۵۴، ۱۳۱۷۴، ۱۴۲۷۲، ۱۵۶۲۱ و ۱۷۱۰۰ میلیارد دلار دومین کشوری خواهند بود که در دنیا بیشترین تولید ناخالص داخلی را به خود اختصاص می‌دهند.

آلمان‌ها به عنوان سومین کشور از لحاظ بالا بودن تولید ناخالص داخلی به ترتیب از سال ۲۰۱۵ تا سال ۲۰۲۰ میلادی با ۳۳۷۱، ۳۴۷۳، ۳۵۹۵، ۳۷۲۱، ۳۸۴۷ و ۴۰۰۵ میلیارد دلار سومین کشوری هستند که بیشترین میزان تولید ناخالص داخلی را خواهند داشت.

در مورد کشورهای آسیایی و همسایه ایران باید به آمار تولید ناخالص داخلی ترکیه اشاره کرد که به ترتیب از سال ۲۰۱۵ تا سال ۲۰۲۰ میلادی معادل ۷۲۲، ۷۲۱، ۷۶۱، ۸۰۵، ۸۵۲ و ۹۰۶ میلیارد دلار خواهد بود. اماراتی‌ها نیز از سال ۲۰۱۵ تا ۲۰۲۰ میلادی تولید ناخالص داخلی معادل ۳۳۹، ۳۵۶، ۳۸۳، ۴۱۰،   ۴۳۸ و ۴۶۹ میلیارد دلار خواهند داشت همچنین عربستانی‌ها طی سال های مذکور به ترتیب ۶۳۲، ۶۴۳، ۶۹۵، ۷۴۹، ۸۰۰ و ۸۴۹ میلیارد دلار تولید ناخالص داخلی خواهند داشت.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: