پول نیوز-پنانگ از شهرهای مالزی است که گردشگران بسیاری را از کشورهای مختلف به سمت خود میکشاند و همچنین در میان ایرانیان نیز طرفداران بسیاری دارد.
این شهر جزیرهای با مناظر و چشماندازهای بینظیر و جاذبههای دیدنی که دارد میتواند یک گزینه عالی برای یک سفر خانوادگی یا سفری با دوستان باشد. پنانگ تنها بهخاطر جاذبهها و طبیعت بکرش شناخته نیست، بلکه یکی از مواردی که در سفر به این شهر باید به آن توجه کرد غذاهای محلی و بومی این شهر است.
در غذاهای این شهر حضور پررنگ نودلها و غذاهای دریایی به چشم میخورد و با داشتن گزینههای مختلف و غذاهای لذیذی که دارد، میتواند بهشتی برای علاقهمندان به غذا باشد.
پادشاه غذاهای مالایی، ناسی لماک است که محبوبترین غذای محلی مالزی و پنانگ است و به معنای «برنج چرب» است. این غذا شامل برنج خیس شده در شیره نارگیل، تخممرغ آبپز، بادامزمینی سرخشده، ماهی کولی یا ماهیهای خشکشده به همراه سس تندی که از میگو تهیه میشود، است. این غذا هم در رستورانهای مجلل و هم در غذا فروشیهای کنار خیابان با قیمتهای متفاوت نیز پیدا میشود. محلیها اغلب این غذا که ترکیبی از مزههای گوناگون است، با دست میل میکنند.آسام لاکسا یک غذای بسیار خوشمزه تند است که حتما در سفر به پنانگ باید آن را امتحان کنید. محتویات این غذا رشته، آب گوشت، آب تمبر هندی ، برگ نعنا ، علف لیمو، پیاز و آناناس است.
در واقع میتوان گفت این غذا یک سوپ نودل تند است که طعم متفاوتی دارد. این غذا در بین ۱۰۰ غذای برتر جهان رتبه هفتم را دارد.