پول‌نیوز - به گفته محققان بنیاد قلب انگلیس، با وجود اینکه پنیر چرب است، اما مصرف مقداری معین از آن می‌تواند تا حد زیادی برای در امان ماندن از بیماری‌های قلبی و سکته مغزی مؤثر باشد.

نتایج تازه‌ترین بررسی‌های انجام شده در بنیاد قلب انگلیس نشان داده است، مصرف روزانه مقداری پنیر می‌تواند خطر حمله قلبی و سکته مغزی را کاهش دهد. 

به گفته محققان، با وجود اینکه پنیر چرب است، اما مصرف مقداری معین از آن می‌تواند تا حد زیادی برای در امان ماندن از بیماری‌های قلبی و سکته مغزی مؤثر باشد.

پژوهشگران بنیاد قلب انگلیس در این مطالعه باور دارند، مصرف روزانه 40 گرم پنیر منجر به افزایش سطح "کلسترول خوب" می‌شود و می‌تواند خطر حمله قلبی را تا 14 درصد و سکته مغزی را تا 10 درصد کاهش دهد. 

براساس نتایج به دست آمده، دریافت به اندازه پنیر، علاوه بر افزایش سطح کلسترول خوب، سطح کلسترول بد را نیز کاهش می‌دهد. 

این نتایج حاصل بررسی 15 مطالعه پیشین در ارتباط با مصرف پنیر و پژوهش‌های جدید محققان انگلیسی و چینی نسبت به مصرف این ماده غذایی است.

براساس نظر محققان بنیاد قلب انگلیس «پنیر منبع خوبی از کلسیم است؛ با وجود غنی بودن پنیر از چربی اشباع شده که ظاهراً برای سلامت قلب خوب نیست، وجود کلسیم در این ماده غذایی به این معنی است که بدن، چربی کمتری را جذب می‌کند؛ علاوه بر این، پنیر حاوی یک اسید است که می‌تواند از لخته شدن خون در شریان ها جلوگیری کند».
منبع: فارس
برچسب ها: جمله قلبی ، پنیر
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: