کد خبر: ۲۵۵۵۹۶
۰۳ دی ۱۳۹۶ - ۱۹:۱۸
0
این روزها که بازار ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده بسیار داغ و پر تب و تاب شده است، سایت‌ها و پلت‌فرم‌های بسیاری برای استخراج بیت کوین یا بیت کوین ماینینگ ایجاد شده است.
کشف بدافزار برروی اپلیکیشن استخراج بیت کوینپول‌نیوز - به تازگی برروی یک اپلیکیشن اندرویدی استخراج بیت کوین، بدافزاری کشف شده است که موجب آسیب فیزیکی به گوشی هوشمند کاربران می شود.

به نقل از وب سایت زد دی نت، این روزها که بازار ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده بسیار داغ و پر تب و تاب شده است، سایت‌ها و پلت‌فرم‌های بسیاری برای استخراج بیت کوین یا بیت کوین ماینینگ ایجاد شده است.

 کشورها و دولت‌های بسیاری از جمله برخی دولت‌های اروپایی همواره مردم و سرمایه‌گذاران را از مبادله، نقل و انتقالات پول با استفاده از ارزهای دیجیتالی همچون بیت کوین منع کرده‌اند و به سرمایه‌گذاری در این ارز جدید که در اصل واقعیت فیزیکی ندارد، هشدار داده‌اند، چراکه آنها بر این باورند ارزش بیت کوین و ارزهای مشابه دیجیتالی، حبابی شکل و غیرواقعی است و به زودی این حباب ترکیده خواهد شد.

در اینجا باید گفت همانطور که بسیاری از تحلیلگران برآورد کرده بودند حباب بیت کوین پس از آنکه هر روز در حال بزرگتر شدن بود، در روزهای گذشته افزایش آن متوقف شد و ارزش آن حدود یک چهارم کاهش یافت و به زیر ۱۳ هزار دلار تنزل کرد.

بیت کوین یک ارز دیجیتالی رمزنگاری شده است که باید توسط سیستم‌های رایانه و با استفاده از الگوریتم های پیشرفته‌ای استخراج یا ماینینگ شود. در ابتدای ماه جاری میلادی بهای بیت کوین حتی به مرز ۱۹ هزار دلار هم رسید.

محققان موسسه کاسپرسکی به تازگی در ۲۰ اپلیکیشن اندرویدی که بیت کوین ماینینگ انجام می دادند، بدافزار خطرناکی را پیدا و کشف کرده‌اند که می تواند موجب آسیب های فیزیکی از جمله ورم کردن و ترکیدن باتری گوشی هوشمند کاربران شود.

این پژوهشگران تصمیم گرفتند به منظور تست و آزمایش آسیب های این بدافزار کشف شده، یک گوشی هوشمند را از طریق این اپلیکیشن های اندرویدی، به بدافزار مذکور آلوده کنند. آنها پس از ۴۸ ساعت مشاهده کردند که باتری گوشی مورد نظر ورم کرده و در نهایت ترکیده شد.

کمتر بدافزاری در اپلیکیشن های موجود در اینترنت یافت می شود که موجب آسیب‌های فیزیکی به گوشی‌های هوشمند شود. در واقع، این بدافزار به هنگام استخراج بیت کوین به CPU گوشی های همراه صدمه وارد می کند و سپس موجب می شود باتری آن با مشکلات جدی و در نهایت انفجار روبرو شود.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: