کد خبر: ۲۶۹۸۷۸
۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۲۰:۱۳
0
آلوئه‌ورا؛ انسولین طبیعی برای دیابتی‌هاپول‌نیوز - یک محقق و پژوهشگر طب سنتی با بیان اینکه دسر آلوئه‌ورا حاوی انواع ویتامین‌های A، E، C است، از تاثیر این دسر در کنترل دیابت خبر داد.

دسر آلوئه‌ورا حاوی انواع ویتامین‌های A ، E، C ، گروه ویتامین‌های B مانند B۱، B۲، B۶، کلسیم، سلنیوم، اسید فولیک، کولین، منگنز، منیزیم، پتاسیم، سدیم، روی، قند‌های مونوساکارید (گلوکز و فروکتوز) و پلی‌ساکارید و آنزیم‌های آلیاز، الکالین‌فسفاتاز، آمیلاز، برادی‌کیناز، کربوکسی‌پپتیداز، کاتالاز، سلولاز، لیپاز و پراکسیداز است.

برای بررسی خواص دسر آلوئه‌ورا و اینکه مصرف این دسر برای چه افرادی مفید است با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت‌و‌گو کردیم که در ادامه مشروح آن را می‌خوانید.

مهم‌ترین خواص دسر آلوئه‌ورا

حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی؛ درباره مهم‌ترین خواص دسر آلوئه‌ورا اظهار کرد: این دسر نقش موثری در کنترل دیابت دارد همچنین موجب کاهش اسید معده هم می‌شود بنابراین برای مبتلایان به زخم معده مفید است.

وی درباره خواص دیگر دسر آلوئه‌ورا بیان کرد: این دسر چربی و فشار خون را کاهش می‌دهد و برای مبتلایان به سنگ کلیه هم مفید است.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: دسر آلوئه‌ورا تاثیر چشمگیری در بهبود رفلاکس معده (برگشت غذا از معده به مری) دارد؛ این دسر برای افرادی که دچار سرفه‌های خشک، سوزش سردل و زخم مری هستند هم موثر است.

عظمایی تاکید کرد: دسر آلوئه‌ورا نقش موثری در رفع یبوست و بواسیر (هموروئید) و بهبود عملکرد کبد دارد؛ این دسر به علت وجود کلسیم برای تقویت استخوان‌ها هم مفید است.

وی با اشاره به تاثیر دسر آلوئه‌ورا در تقویت قوای جنسی و افزایش انرژی بدن تصریح کرد: این دسر سبب پاکسازی بدن از سموم به ویژه در معتادان هم می‌شود.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: دسر آلوئه‌ورا به علت داشتن ویتامین‌های A ، E و C خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارد و از بدن در برابر انواع بیماری‌ها محافظت می‌کند.

عظمایی یادآور شد: دسر آلوئه‌ورا برای مبتلایان به آسم، افسردگی و افرادی که فعالیت ذهنی انجام می‌دهند، مفید است؛ زنان باردار و شیرده باید از مصرف این دسر خودداری کنند، زیرا دسر آلوئه‌ورا برای خود و جنین‌شان ضرر دارد.

منبع: سلامت نیوز
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: