پولنیوز - قیمت ۸ ماده خوراکی خرده فروشی در هفته منتهی به ۲۸ اردیبهشت نسبت به هفته قبل از آن افزایش داشته است.
به گزارش گروه بانک و بیمه پولنیوز، بانک مرکزی خلاصه نتایج گزارش هفتگی متوسط قیمت خُرده فروشی برخی از مواد
خوراکی را در هفته منتهی به ۲۸ اردیبهشت اعلام کرد که طی آن قیمت ۸ گروه
نسبت به هفته قبل از آن افزایش نشان میدهد.
بر همین اساس نرخ
لبنیات ۰.۲ درصد، برنج ۱.۶ درصد، حبوب ۰.۳ درصد، میوههای تازه ۷ درصد،
سبزیهای تازه ۱.۵ درصد، گوشت قرمز ۰.۲ درصد، گوشت مرغ ۱.۲ درصد و چای ۰.۹
درصد افزایش و تخم مرغ ۲.۵ درصد و روغن نباتی ۰.۱ کاهش یافت، قیمت قند و
شکر نیز نسبت به هفته گذشته ثابت ماند.
لبنیات و تخم مرغدر
هفته مورد گزارش در گروه لبنیات قیمت پنیر پاستوریزه معادل ۰.۳ درصد کاهش
ولی بهای پنیر غیرپاستوریزه ۱.۱ درصد و شیر پاستوریزه ۰.۶ درصد افزایش
داشت. قیمت سایر اقلام این گروه نسبت به هفته قبل بدون تغییر بود. بهای تخم
مرغ معادل ۲.۵ درصد کاهش یافت و شانهای ۱۲۵ هزار تا ۱۸۰ هزار ریال فروش
میرفت.
برنج و حبوبدر این
هفته در گروه برنج، قیمت برنج داخله درجه یک و درجه دو به ترتیب معادل ۱.۷
درصد و۰.۳ درصد افزایش داشت. در گروه حبوب بهای نخود و لوبیا چشم بلبلی
ثابت بود و قیمت سایر اقلام بین ۰.۲ درصد تا ۰.۷ درصد افزایش یافت.
میوهها و سبزیهای تازهدر
هفته مورد بررسی، در میادین زیر نظر شهرداری سیب زرد، لیموشیرین و موز
عرضه کمی داشت. سایر اقلام میوه و سبزی تازه که تعدادی از آنها از نظر کیفی
در مقایسه با سایر میوهفروشیها متفاوت بودند، به نرخ مصوب سازمان میادین
میوه و ترهبار عرضه میشد. میوهفروشیهای سطح شهر اقلام میوه و سبزی
تازه را عرضه میکردند که در گروه میوههای تازه بهای خربزه معادل ۲ درصد
کاهش ولی قیمت سایر اقلام بین ۳.۶ درصد تا ۱۲.۷ درصد افزایش داشت. در گروه
سبزیهای تازه بهای کدو سبز معادل ۰.۵ درصد، سیبزمینی ۱.۵ درصد و پیاز ۰.۴
درصد کاهش ولی قیمت سایر اقلام بین ۰.۵ درصـد تا ۶.۷ درصد افزایش یافت.
گوشت قرمز و گوشت مرغدر هفته مورد گزارش بهای گوشت تازه گاو و گوساله بدون تغییر بود. قیمت گوشت گوسفند معادل ۰.۲ درصد و گوشت مرغ ۱.۳ درصد افزایش داشت.
قند، شکر، چای و روغن نباتیدر
این هفته بهای قند، شکر و روغن نباتی جامد ثابت بود. قیمت چای خارجی معادل
۰.۹ درصد افزایش ولی بهای روغن نباتی مایع ۰.۲ درصد کاهش یافت.