May 2024 09 / پنجشنبه ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۲۷۰۹۶۳
۰۵ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۹:۱۴
0
پول‌نیوز - یک تولید کننده قارچ خوراکی اظهار کرد: قارچ‌های فله‌ای عرضه شده در مراکز معتبر، سمی نیست.

علی قهاری  با اشاره به اینکه در طبیعت گونه‌های زیادی از قارچ وجود دارد، گفت: تقریبا در حدود 16 هزار نوع قارچ در طبیعت شناسایی شده است که از این 16 هزار نوع تنها بالغ بر 20 نوع آن، کمی بیشتر و یا کمتر خوراکی است.

وی ادامه داد: از این 20 نوع خوراکی موجود در طبیعت، چند نوع آن تجاری‌سازی شده است و در واحدهای صنعتی و در شرایطی کاملا بهداشتی و تخصصی داشته، کشت و پرورش داده می‌شوند که هیچ‌گونه امکان اینکه یک قارچ سمی در بستر تولیدی قارچ رشد کند، وجود ندارد.

این تولیدکننده قارچ خوراکی افزود: بذری که در تولید و پرورش این قارچ‌ها استفاده می‌شود، بذر اصلاح شده و به صورت آزمایشگاهی تولید می‌شود و تولیدکنندگان آن را تهیه می‌کنند و پرورش می‌دهند.

قهاری با اشاره به اینکه همواره توصیه می‌شود که از خوردن قارچ‌های خودرو در طبیعت خودداری کنید، چرا که تعداد این قارچ‌ها در طبیعت بسیار زیاد هستند و شناسایی آن به تخصص‌های ویژه‌ای نیاز دارند و با چشم قابل تشخیص نیست و افراد عادی توانایی شناسایی آن را ندارند.

وی خاطرنشان کرد: گاها مشاهده می‌شود مردم برای سال‌ها از یک منطقه قارچ خوراکی می‌چینند و بدون اینکه مشکلی برای آنها پیش بیاید، مصرف می‌کنند، در صورتی که در موقعیتی مثل امسال این قارچ‌های خودرو، سمی از کار در می‌آید و موجب این میزان مسمومیت می‌شود. مردم باید توجه کنند که مصرف این نوع قارچ‌ها از ریسک بالایی برخوردار است و می‌تواند موجب مرگ افراد شود.

این تولیدکننده قارچ خوراکی افزود: مردم توجه داشته باشند که حتما قارچ‌های خوراکی را از مراکز معتبر تهیه کنند و ترجیحا این قارچ‌ها نیز به صورت بسته‌بندی شده باشد و از دست‌فروش و افرادی که قارچ‌ها را به صورت خودرو از طبیعت می‌چینند، به هیچ عنوان خریداری نکنند.

قهاری خاطرنشان کرد: مصرف این قارچ‌ها به هیچ عنوان مشکلی ایجاد نمی‌کند و افراد از مصرف قارچ‌های خوراکی که به صورت فله در مراکز معتبر ارائه می‌شود نگران نباشند و با اطمینان خاطر از این محصولات استفاده کنند.
منبع: ایسنا
برچسب ها: قارچ
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: