کد خبر: ۲۷۱۵۷۴
۱۰ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۱
0
مواد غذایی که در ماه رمضان باید کمتر به سراغشان رویدپول‌نیوز - متخصص تغذیه بالینی با اشاره به بایدها و نبایدهای تغذیه‌ای در ماه رمضان گفت: مصرف فست فودها در این ایام به دلیل نمک زیاد سبب تشنگی روزانه فرد می‌شود.

آریو موحدی ، در ارتباط با نکات تعذیه‌ای در ماه مبارک رمضان اظهار داشت:‌ روزه‌داران بهتر است در این ایام از مصرف فست فودها خودداری کنند چرا که این مواد غذایی حاوی نمک بیشتری بوده و در طول روز تشنگی زیادی را برای فرد روزه‌دار به همراه دارد.

وی افزود: روزه‌داران بهتر است در وعده افطار بیشتر سبزیجات و در وعده سحری از میوه‌ها استفاده کنند چرا که میوه نسبت به سبزی نگهدارنده آب بیشتری است و مانعی در برابر تشنگی روزانه روزه‌داران به شمار می‌رود.

این متخصص تغذیه بالینی ادامه داد:‌ روزه‌داران بهتر است در هنگام سحر هندوانه نخورند چرا که این میوه ادرارآور بوده و زودتر سبب تخلیه آب بدن می‌شود. ولی مصرف هلو، زردآلو و گلابی به دلیل اینکه آب را درون خود نگه می‌دارد بهتر است.

موحدی اضافه کرد: مصرف چایی در سحری نیز باید کمرنگ باشد و به میزان حداقل چرا که این ماده نیز ادرارآور است و سبب تشنگی روزانه فرد خواهد شد.

عضو هیأت علمی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد تهران گفت: برخی از روزه‌داران به دلیل اینکه در ماه رمضان کالری بیش از نیاز دریافت می‌کنند پس از این ماه مبارک چاق شده بنابراین نباید به دلیل نگرانی از گرسنگی روزانه مواد بیشتری در هنگام سحر و افطار مصرف کنند.
منبع: فارس
برچسب ها: ماه رمضان ، پول نیوز
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: