May 2024 05 / يکشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۳
گلايه‌هاي شهروندان از قطعي بدون برنامه برق ادامه دارد
کد خبر: ۲۷۶۶۴۸
۲۸ تير ۱۳۹۷ - ۰۸:۲۱
0
نان باگت‌هايش را روي هم ريخته و گوشه‌اي نشسته است. «اين بار چندم است كه برق مي‌رود و به من ضرر وارد مي‌كند.
چه كسي پاسخگوي ماست؟پول‌نیوز - نان باگت‌هايش را روي هم ريخته و گوشه‌اي نشسته است. «اين بار چندم است كه برق مي‌رود و به من ضرر وارد مي‌كند. هزار و 100 نان توليد امروزم را قطعي برق بر باد داد.» او در ادامه گلايه‌هايش براي پول نيوز توضيح مي‌دهد: در اين مدت، بارها با اداره برق تماس گرفتيم.

پرسيديم كه حداقل بگوييد چه ساعتي از روز برق نداريم كه نسبت به پخت روزانه خود برنامه بريزيم. پاسخ مي‌دهند كه ما خودمان هم نمي‌دانيم كي قرار است برق كدام منطقه برود.

«ايمان» صاحب يك مغازه فتوكپي و چاپ در پاساژ مهستان است. جايي كه بدون برق كار كردن در آن معني ندارد. او هم كه دل پري از اوضاع كنوني دارد به «پول نيوز» مي‌گويد: در اين پاساژ بيش از هزار نفر مشغول به كارند اما هر روز در ساعات پيك كاري برق اين محدوده تا ساعت‌ها قطع مي‌شود و كسبه از نان خوردن مي‌افتند.

او هم مثل ديگر اصناف مي‌گويد مشكلي با قطعي برق ندارد و شرايط كنوني كشور را درك مي‌كند اما كاش حداقل يك برنامه زمان بندي درستي براي قطعي ارائه دهد. سوال من اين است كه چرا طبق همان جدول برق ما قطع نمي‌شود؟ چرا گاهي بيشتر از دو ساعت بدون برق مي‌مانيم؟ چه كسي پاسخ بيشتر

اين قصه تكراري بيشتر اصناف در اين روزهاست. مغازه داراني كه به يخچال،‌فريز، دستگاه‌هاي برقي و ... وابستگي دارند و بدون آن‌ها ساعت‌هاي زيادي نمي‌توانند كاسبي كنند.

در حالي كه شهروندان و اصناف از عدم برنامه ريزي و اطلاع قبلي براي قطع برق منطقه‌هاي خود گلايه دارند، تماس‌هاي ما با سخنگوي توانير بي فايده بوده و به نظر مي‌رسد كسي از وزارت نيرو،‌پاسخگوي علت خاموشي‌هاي بدون برنامه نيست.

اين در حالي است كه اين روزها دماي پايتخت به بيش از 39 درجه رسيده و قطع برق بدون برنامه‌ریزی حتي اپراتورها را هم دچار مشكل كرده. «ميبنا» يكي از مشتركاني است كه مي‌گويد خبرنگار است و با هر بار قطعي برق،‌ نيم ساعت دچار قطعي آنتن شده و كارش لنگ مي‌ماند. اگرچه مشکل نارضایتی به اپراتورها خلاصه نمي‌شود و دامن مشتركان شبکه تلفن ثابت را هم گرفته است اما كسي درباره آن حداقل به ما كه پاسخگو نيست !
برچسب ها: قطعی برق ، پول نیوز
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: