پول‌نیوز - برخی از پژوهش‌های باستان شناسی نشان می‌دهد که حتمالا قدیمی‌ترین نشانه‌های حیات جهان در منطقه آفریقای جنوبی وجود دارد.

یک یافته باستان شناسی جدید ذهن افراد را به این سمت سوق داده که دیرینه‌ترین نشانه‌های حیات بشر در آفریقای جنوبی وجود دارد.

این یافته‌ها از خلال بررسی یک لایه از میکروب‌های فسیلی موجود در آفریقای جنوبی که احتمالا در کف رودخانه‌های باستانی منطقه زندگی می‌کردند، به دست آمده است. نتایج این مطالعه جدید که در نشریه " Science Earth Science" منتشر شده است نشان می‌دهد، این میکروب‌ها حدود ۳.۲۲ میلیارد سال پیش زندگی کردند.

این شواهد باستانی از آن جهت حائز اهمیت است که تا پیش از این به علت فقدان شواهد جدی، این امکان وجود نداشت که مشخص شود در سیاره زمین و زیر آب تا ۳ میلیارد سال پیش حیاتی وجود داشته یا خیر.

طی سال گذشته، یک تیم جداگانه از محققان دانشگاه لندن، بخشی از بقایای میکروارگانیسم‌ها را در کانادا کشف کردند که بر اساس براورد‌ها حداقل متعلق به ۳.۷۷ میلیارد سال پیش بود. اما با توجه به کشفیات اخیر زندگی دریایی بسیار دیرهنگام‌تر از این‌ها در زمین شکل گرفته است.

متیو دیوید، یک محقق سرشناس در حوزه علوم زمین شناسی دنشگاه یو سی ال، در این خصوص می‌گوید؛ این اکتشافات نشان می‌دهد که آغاز زندگی به احتمال زیاد "از جوی‌های گرم و دریایی در مدت کوتاهی پس از تشکیل سیاره زمین شکل گرفته است. "

محققان موسسه مطالعات دریایی اروپا نوعی از میکروب‌های فسیل شده را در یکی از قدیمی‌ترین سواحل دریای کوه‌های باربرتون ماخونجه در شرق آفریقای جنوبی کشف کرده اند.

دامنه زمانی قدمت این میکروارگانیسم‌ها به بین ۲.۵ تا ۴ میلیارد سال پیش می‌رسد.
منبع: عصرایران
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: