کد خبر: ۲۸۲۳۲۵
۱۸ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۱
0
حسگری که پروتئین بادام زمینی را در غذا مشخص می‌کندپول‌نیوز -شرکتی موسوم به "نیما"(nima) به زودی از حسگر جدید خود که قابلیت تشخیص پروتئین بادام‌زمینی را دارد، رونمایی می‌کند.
 شرکت "نیما"(Nima) قصد دارد نسخه دیگری از حسگر غذای خود را که به قابلیت‌های جدید مجهز است، ارائه دهد.

نخستین حسگر این شرکت، می‌توانست وجود گلوتن را در غذا مشخص کند اما این حسگر جدید می‌تواند وجود پروتئین بادام زمینی را در غذا تشخیص دهد.

برای استفاده از این حسگر، تنها کافیست آن را در یک کپسول آزمایشی یک بار مصرف قرار دهید و سپس کپسول را در ابزار مورد نظر بگذارید تا شما را از وجود بادام‌زمینی در غذا آگاه کند. حسگر نیما، در کمتر از پنج دقیقه این کار را انجام می‌دهد.

این حسگر به وسیله بلوتوث، به تلفن همراه متصل می‌شود و به اپلیکیشن مربوط امکان می‌دهد سابقه آزمایش کاربر را مشخص کند. همچنین، این اپلیکیشن، نقشه رستوران‌هایی که نیما غذای آنها را بررسی کرده، نشان می‌دهد.

گفتنی است که حسگر نیما، تنها می‌تواند کاربر را از وجود بادام‌زمینی آگاه کند و در مورد مغزهای دیگر کاربرد ندارد اما این شرکت در نظر دارد حسگر خود را به این قابلیت نیز تجهیز کند.
هدف از ابداع این حسگر، کمک به درمان واکنش‌های آلرژیک است و روشی برای اطمینان از مناسب بودن غذا به کاربر ارائه می‌دهد.

هزینه حسگر نیما به تنهایی، 229 دلار و به همراه 12 کپسول آزمایشی، 289 دلار تعیین شده است. نیما در تاریخ 12 سپتامبر سال جاری از این حسگر رونمایی خواهد کرد.


منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: