کد خبر: ۲۸۴۷۰۸
۰۷ مهر ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۲
0
افزایش غیرمنطقی قیمت موبایل پول‌نیوز -رئیس کمیته تخصصی تلفن همراه کشور از افزایش غیر منطقی قیمت قطعات تلفن همراه خبر داد و گفت: قیمت این اقلام به حدی افزایش داشته که اگر قطعه‌ای از تلفن همراه مانند تاچ یا ال سی دی خراب شود باید هم قیمت خود تلفن همراه برای تعمیر آن بپردازید.

محمد مهدی غفوریان در گفت‌وگو با خبرنگاران افزود: وضعیت بازار تلفن همراه روز به روز بدتر می‌شود؛ این روزها ما به هیچ وجه و از هیچ طریقی واردات تلفن همراه نداریم.

وی در ادامه از خلف وعده گمرک کشور گفت و تصریح کرد: حتی یک عدد از ۶۰۰ هزار تلفن همراهی که به ما قول داده بودند وارد شود وارد کشور نشده است؛ اگر بر فرض محال وارد هم بشود فقط ۱۵ روز بازار را تغذیه می‌کند و بعد از آن بازار گوشی دوباره به حال روز اول باز می‌گردد.

  غفوریان از برگزاری جلسه‌ای با حضور معاون وزیر ارتباطات خبر داد و گفت: ما در این جلسه تمام تلاش خود را را برای دریافت مجوز از وزارتخانه جهت واردات تلفن‌های مسافری کردیم اما نتیجه‌ای در برنداشت.

وی در خصوص چگونگی واردات گوشی به صورت مسافری توضیح داد: در گذشته به این صورت بود که هر فردی بنابر توان مالی با سفر به خارج از کشور، کمتر از ۱۰ تلفن همراه با خود به داخل کشور می‌آورد؛ هزینه گمرک برای این نوع واردات معادل 15 درصد قیمت هر گوشی بود اما به تازگی کلاً جلو این کار گرفته می‌شود و هر نفر فقط اجازه وارد کردن یک گوشی دارد.

رئیس کمیته تخصصی تلفن همراه کشور در ادامه اظهار کرد: می‌دانیم  که شاید این موضوع قانونی و صحیح نباشد اما در وضعیت کنونی تنها راه است، چون اگر به همین منوال پیش برویم باید آمادگی افزایش مجدد ۴۰ درصدی قیمت تلفن همراه را داشته باشیم البته این افزایش بدون درنظر گرفتن افزایش قیمت ارز است.

وی از افزایش غیر منطقی قیمت قطعات تلفن همراه خبر داد و گفت: قیمت این اقلام به حدی افزایش داشته که اگر قطعه‌ای از تلفن همراه مانند تاچ یا ال سی دی خراب شود باید هم قیمت خود تلفن همراه برای تعمیر آن بپردازید.

رئیس اتحادیه تجهیزات مخابراتی البرز از مسئولان خواست تا در زمینه تلفن همراه مساعدت بیشتری به خرج دهند و گفت: اگر حمایت و تسهیلاتی نباشد در آینده‌ای نزدیک شاهد بسته شدن واحد های صنفی خواهیم بود.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: