کد خبر: ۲۸۷۱۹۱
۲۵ مهر ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۰
0
ایران به دنبال برقراری تبادل برقی با روسیهپول‌نیوز - سخنگوی صنعت برق کشور گفت: در حال حاضر مشغول برنامه‌ریزی برای ایجاد تبادل برقی با کشور روسیه از طریق ارتقاء شبکه ارمنستان یا آذربایجان هستیم.

محمودرضا حقی‌فر با اشاره به اهمیت ایجاد تبادل برقی با روسیه گفت: با توجه به این‌که پیک بار شبکه روسیه در زمستان اتفاق می‌افتد و در ایران پیک بار در زمان تابستان است، اگر این اتفاق محقق شود می‌توانیم بهره‌ زیادی را ببریم.

وی با تاکید بر این موضوع که می‌توان از طریق آذربایجان و ارمنستان در زمان پیک با کشور روسیه ارتباط برقی برقرار کرد، اظهار کرد: هر چه بتوانیم ظرفیت تولید برق را در ارمنستان و آذربایجان توسعه دهیم قطعا میزان تبادل انرژی در این کشورها نیز افزایش می‌یابد .

او افزود: ماه گذشته در خصوص خط سوم انرژی ارمنستان - ایران توافقاتی صورت گرفت و بر اساس مذاکرات صورت گرفته می‌توان نتیجه گرفت که طرف ارمنی علاقه‌مند به توسعه شبکه‌ خود است.

سخنگوی صنعت برق کشور در خصوص میزان هزینه انجام این کار گفت: اگر این کار محقق شود با توجه به اینکه ارمنستان نیز می‌تواند در ترانزیت سهیم باشد مشتاق به انجام این کار است. به عبارت دیگر باید گفت در واقع انجام این کار یک بازی برد برد بین روسیه، ایران و ارمنستان است.

وی همچنین از نخستین نشست کارگروه سه جانبه اتصال سیستم‌های انرژی ایران و روسیه به منظور پیشبرد امکان تبادل برق میان سه کشور خبر داد و گفت: امکان صادرات برق از سال آینده میلادی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.به طور کلی باید گفت که در حال حاضر ایران با کشورهای متفاوتی ارتباطات برقی دارد و این مزیت منطقه‌ای ما است که می‌توانیم به عنوان هاب انرژی در منطقه عمل کنیم.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: