May 2024 06 / دوشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۲۹۶۱۱۸
۱۶ دی ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۶
0
معاون مالیات بر ارزش افزوده سازمان امور مالیاتی کشور گفت: علاوه بر این دو سامانه، پرداخت عوارض از طریق کانال های پرداخت شامل دستگاه های pos، دستگاه های cashless، دستگاه های کیوسک، اپلیکیشن موبایل بله و اپلیکیشن موبایل آیوا نیز به صورت سیستمی ایجاد شده است.
استرداد سیستمی عوارض خروج از کشور به مسافران
پول‌نیوز - معاون مالیات بر ارزش افزوده سازمان امور مالیاتی کشور از استرداد سیستمی عوارض خروج از کشور به اشخاصی که موفق به خروج از کشور و استفاده از وجوه واریزی نشده اند، خبر داد.

به گزارش گروه دارایی و مالیاتی پول‌نیوز، محمد مسیحی با اشاره به اینکه در جهت رفاه حال مسافران و سهولت پرداخت عوارض خروج از کشور، امکان پرداخت وجوه مزبور از طریق درگاه های اینترنتی بانک ملی ایران به نشانی www.bmi.ir و سامانه عملیات الکترونیکی نظام مالیات بر ارزش افزوده به نشانی www.evat.ir فراهم شده است، گفت: علاوه بر این دو سامانه، پرداخت عوارض از طریق کانال های پرداخت شامل دستگاه های pos، دستگاه های cashless، دستگاه های کیوسک، اپلیکیشن موبایل بله و اپلیکیشن موبایل آیوا نیز به صورت سیستمی ایجاد شده است.

وی اظهار داشت: همچنین استرداد سیستمی عوارض خروج از کشور برای اشخاصی که موفق به خروج ازکشور و استفاده از وجوه واریزی نشده اند نیز از طریق سامانه عملیات الکترونیکی نظام مالیات بر ارزش افزوده به نشانی www.evat.ir امکان پذیر می باشد.

معاون مالیات بر ارزش افزوده سازمان امور مالیاتی کشور با تاکید بر اینکه پرداخت عوارض خروج از کشور صرفا می بایست به نام و با شماره ملی شخص مسافر صورت پذیرد، گفت: در صورت درج اشتباه شماره ملی امکان خروج مسافر از کشور با رسید مزبور میسر نمی باشد.

مسیحی اضافه کرد: استرداد عوارض خروج از کشور صرفا به حساب شخصی که شماره ملی ایشان در رسید پرداخت درج شده واریز می گردد.

وی تصریح کرد: با توجه به عدم محدودیت زمانی در استفاده از وجوه واریزی در هر سال، در صورتیکه امکان استفاده از وجوه واریزی به دلیل عدم خروج میسر نگردید، می توان از پرداختی مزبور در سفرهای بعدی استفاده نمود; لذا نگهداری رسید شماره پیگیری وجوه پرداختی توسط فرد الزامی است.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: