کد خبر: ۲۹۶۴۳۳
۱۸ دی ۱۳۹۷ - ۱۶:۰۳
0
سرقینی گفت: صادرات سیمان با وجود مشکلات و موانع بین‌المللی به قوت خود باقی است.
تحریم‌ها تأثیری در صادرات سیمان نداردپول‌نیوز - جعفر سرقینی معاون امور معادن و صنایع معدنی وزیر­­ صنعت، معدن و تجارت در حاشیه دهمین نمایشگاه بین المللی صنعت سیمان، اظهار کرد: صنعت سیمان یکی از صنایع مهمی است که علاوه بر تأمین نیاز کشور، توانایی صادرات ۲۰ میلیون تن سیمان را داریم.

معاون وزیر صنعت تصریح کرد: امروز ظرفیت تولید سیمان در کشور ۸۷ میلیون تن است و ۱۰ میلیون تن ظرفیت تولید نیز در حال احداث و ۳۵ درصد آن انجام شده است و پیش‌بینی می‌شود ظرفیت تولید سیمان در سال ۱۴۰۰ به ۱۰۰ میلیون تن و در افق ۱۴۰۴ به ظرفیت ۱۲۰ میلیون تن برسد.

وی بیان کرد: صادرکنندگان سیمان به راحتی نمی‌توانند منابع حاصل از فروش محصول خود را دریافت و تبادلات مالی را انجام دهند البته رفع این موانع در حوزه وزارت صنعت نیست و نیازمند تعاملات بین المللی است.

به گفته وی، صادرات سیمان و فولاد متوقف نشده است، اما برگشت پول سخت شده است.

وی با اشاره به رکود در معادن کشور بیان کرد: تولید سیمان کمتر از ظرفیت به دلیل رکورد بخش معدن است، در سال ۹۳ میزان تولید سیمان به ۶۹ میلیون تن رسیده بود که در ادامه با رکود بخش ساختمان و کُند شدن آهنگ صادرات، تولید حدود ۶۰ میلیون تن است.

سرقینی با اشاره به عدم تأثیر صنعت سیمان از تحریم‌های بین المللی گفت: صادرات سیمان با وجود مشکلات و موانع بین المللی به قوت خود باقی است.

سرقینی ادامه داد: انجمن صنفی سیمان با مدیریت صحیح، مسئله رقابت منفی را حل کردند و در جلسه امروز مدیرعامل این انجمن از اعضا تقاضا کرد وارد رقابت منفی نشوند.

وی تصریح کرد: عمده صادرات سیمان ما به عراق و افغانستان است و با وجود تحریم‌ها صادرات فولاد در ۶ماهه گذشته با وزنی ۱۰ درصد و ارزشی ۲۰ درصد افزایش داشته است.

معاون وزیر صنعت بیان کرد: صادرات سیمان امسال ۱۵ میلیون تن به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار بوده است که امیداوریم به ۴۵۰ میلیون دلار برسد.

سرقینی در پایان گفت: بنا به مصوبه دولت ۹۰ درصد ارز صادرات بالای ۱۰ میلیون دلار باید به سامانه نیما بازگردد و تلاش می‌کنیم با رایزنی هزینه صادرات کنندگان را از همین ارز تامین کنیم.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: