پول‌نیوز - نشست تخصصی بیمه کشاورزی و مدیریت بلایای طبیعی در روز یکشنبه پانزدهم اردیبهشت ماه ۱۳۹۸، در محل سالن اجتماعات سازمان مرکزی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

به گزارش گروه بانک و بیمه پول‌نیوز، این نشست به همت دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد با ترکیب نخبگان و دانشگاهیان، قانونگذاران، مجریان و سیاستگذاران برگزار و با تکیه بر خرد جمعی، زوایای فنی بیمه کشاورزی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

نشست تخصصی بیمه کشاورزی و مدیریت بلایای طبیعی برگزارشد

کشور ایران به دلیل موقعیت عمومی جغرافیایی، وضعیت توپوگرافی و ژئو مورفولوژیکی و ویژگی های اقلیمی و آب و هوایی خاص در معرض رخدادهای طبیعی غیر معمول می­باشد.

دکتر محمد ابراهیم حسن نژاد قائم مقام صندوق بیمه کشاورزی با بیان این مطلب افزود: دراین میان بخش کشاورزی نسبت به سایر بخش­ ها تاثیرات عمیق­ تری از پدیده­ های زیان­ بخش جوی می­ پذیرد و هرساله علاوه بر زایل شدن بخش قابل توجهی از محصول تولیدی، تولیدکنندگان زیادی از چرخه تولید خارج می­ گردند که این امر علاوه بر از هم گسیختگی نظام کشاورزی در مناطق، مهاجرت، حاشیه نشینی و ناملایمات اجتماعی متعددی را به ­دنبال دارد.

قائم مقام صندوق بیمه کشاورزی، پوشش ریسک ­های اجتناب ناپذیر را از وظایف دولت­ ها برشمرد و افزود: در این زمینه فرآیندهای بیمه­ ای با رویکرد پیشگیرانه و در راستای کاهش ایفاء نقش می­ نمایند.

دکتر محمد ابراهیم حسن نژاد با اشاره به مفاهیم فوق ورود قانونی به عرصه مدیریت ریسک در تولید را خواستار شد.

وی بیمه­ های فراگیر و اجباری در راستای قانون اعداد بزرگ می­تواند ریسک بخش کشاورزی را در داخل خودبخش رقیق نموده و در قالب  یک فرآیند مشارکتی سازوکار قابل قبولی را فراهم نماید.

در ادامه مهندس سعیدی عضو هیأت مدیره صندوق بیمه کشاورزی، ضمن تشریح عملکرد سامانه جامع و برخط بیمه کشاورزی، به جامعه دانشگاهی نوید داد به زودی پایگاه اطلاعاتی که در بستر سامانه جامع بیمه کشاورزی فراهم گردیده در اختیار محققین قرار خواهد گرفت.

سپس دکتر کیخا رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی با تشکر از اقدامات مفید و زیربنایی صورت گرفته در صندوق بیمه کشاورزی در سال­های اخیر، افزود: با دریافت بیانیه نشست هرگونه اقدام در حوزه قانونگذاری را پی­گیری خواهد نمود.

گفتنی است، ورود به بیمه­ های شاخص محور نظیر بیمه درآمد و بیمه شاخص آب و هوا نیز در دستور کار صندوق بیمه کشاورزی قرار داشته و توسعه فراگیر بیمه کشاورزی با افزایش ضریب نفوذ بیمه می تواند نقش چشمگیری در استانداردسازی و کاهش ضریب ریسک تولید در بخش کشاورزی ایفاء نماید.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: