May 2024 01 / چهارشنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۰۶۶۲۴
۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۹
0
پول‌نیوز - مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس: تا پایان امسال به ظرفیت تولید روزانه گاز میدان مشترک پارس جنوبی، بیش از ۶۰ میلیون مترمکعب افزوده می‌شود.

با اشاره به عملیاتی شدن دو سکوی دریایی فاز ۱۴ در سال ۹۷ و برداشت روزانه یک میلیارد فوت‌مکعب گاز ترش از این دو عرشه اظهار کرد: فاز ۱۴ پارس جنوبی شرایط مطلوبی دارد و بر اساس برنامه‌ریزی‌ها، مقرر است دو سکوی باقیمانده این طرح با ظرفیت روزانه هر یک ۵۰۰ میلیون فوت مکعب تا پایان امسال عملیاتی شوند و گاز تولیدی این دو سکو برای تصفیه به یکی از پالایشگاه‌های پارس جنوبی ارسال شود.

وی با ابراز امیدواری کرد مطابق با برنامه زمان‌بندی، نخستین ردیف شیرین‌سازی پالایشگاه فاز ۱۴، اواخر امسال یا ابتدای سال آینده به بهره‌برداری برسد.

مشکین‌فام با اشاره به بهره‌برداری رسمی از فاز ۱۳ پارس جنوبی در اسفندماه ۹۷ و تولیدی شدن دو عرشه دریایی این طرح نیز گفت: امسال نیز یکی از سکو‌های فرعی این فاز با ظرفیت برداشت روزانه ۵۰۰ میلیون فوت مکعب گاز عملیاتی می‌شود.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس در ادامه به برنامه‌ریزی برای برداشت روزانه یک میلیارد فوت مکعب گاز ترش از فاز ۲۲-۲۴ پارس جنوبی نیز اشاره کرد و گفت: پیش‌بینی می‌شود دو موقعیت دیگر دریایی این طرح تا نیمه نخست امسال عملیاتی شود و برداشت گاز ترش از فاز ۲۲-۲۴ پارس جنوبی به ظرفیت کامل برسد.

به گفته وی، با توجه به تکمیل بخش پالایشگاهی این طرح و بهره‌برداری رسمی از آن در سال ۹۷، گاز برداشت شده از دو موقعیت جدید به پالایشگاه فاز ۲۲-۲۴ ارسال و تصفیه می‌شودکه بدین ترتیب با افزایش روزانه ۷۸ میلیون مترمکعب برداشت روزانه گاز از پارس جنوبی، وعده وزیر نفت درباره افزایش ۶۰ میلیون مترمکعبی از این میدان مشترک امسال محقق خواهد شد.
برچسب ها: تولید گاز ، پارس
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: