کد خبر: ۳۰۸۹۸۶
۱۶ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۸:۵۱
0
پول‌نیوز - کارشناس مسئول بنیاد ملی نخبگان و المپیادها در دانشگاه تهران از شناسایی ۵۶۰ دانشجوی این دانشگاه به‌عنوان استعدادهای درخشان از ابتدای سال تاکنون خبر داد و گفت: در میان رشته‌های غیرپزشکی، رشته‌های فنی و حقوق بیشترین سهم را در استعدادهای درخشان دارند.

افسانه محمدی، با بیان این‌که استعدادهای درخشان صرفاً در مقطع کارشناسی شناسایی و معرفی می‌شوند، اظهار کرد: نخستین ملاک برای شناسایی استعدادهای درخشان در مقطع کارشناسی شناسایی رتبه آن‌ها در آزمون کنکور سراسری است که با محاسبه ۲.۵ انحراف معیار است که البته سازمان سنجش سالانه اسامی ۱۰۰۰ نفر را به‌عنوان رتبه‌های برتر ارسال و معرفی می‌کند مبنی بر این‌که تراز نمره این دانشجویان در حد استعدادهای درخشان است؛ از این‌رو نیازی به شناسایی نیست.

وی با بیان این‌که حداقل معدل دو ترم اول تحصیلی دانشگاه از دیگر ویژگی‌های لازم برای قرار گرفتن در لیست استعدادهای درخشان است، گفت: هم‌چنین باید میانگین کل دوره از ۱۷ بیشتر باشد. سالانه ۳ جشنواره رازی، فارابی و خوارزمی در سطح دانش‌آموزی در کشور برگزار می‌شود که دارندگان رتبه ۱ تا ۳ و نیز دارندگان طلای المپیادهای علمی دانش‌آموزی جزو استعدادهای درخشان محسوب می‌شوند.

کارشناس مسئول بنیاد ملی نخبگان و المپیادها در دانشگاه تهران با بیان این‌که تا سال ۸۸ بودجه‌ای برای این دانشجویان به دانشگاه‌ها اختصاص می‌یافت، خاطرنشان کرد: اما هم‌اکنون بنیاد ملی نخبگان برای این دانشجویان مزایایی در نظر می‌گیرد.

محمدی با بیان این‌که دو دانشگاه تهران و شریف بیشترین دانشجویان مشمول جایزه‌های بنیاد ملی نخبگان را دارا هستند، ادامه داد: در دوره ارشد و دکترا استعدادهای درخشان شناسایی نمی‌شوند، اما در صورت داشتن دست کم دو مقاله با ویژگی خوب پژوهشی معدل بالای ۱۷ و نمره زبان خوب این افراد مشمول ورود مستقیم به مقطع دکترا می‌شوند.

وی با بیان این‌که دیگر کثرت مقالات ملاکی برای ارتقای افراد به مقطع بالاتر تحصیلی محسوب نمی‌شود، گفت: البته ۱۵ درصد برتر ورودی‌های مقطع کارشناسی در هر رشته‌ای می‌توانند بدون آزمون وارد مقطع کارشناسی ارشد شوند.

کارشناس مسئول بنیاد ملی نخبگان و المپیادها در دانشگاه تهران با اشاره به برگزاری المپیادهای دانشجویی در طول سال افزود: رتبه‌های ۱ تا ۱۵ این المپیادهای دانشجویی هم تقدیر می‌شوند و به آن‌ها جوایزی تعلق می‌گیرد.
منبع: ایسنا
برچسب ها: دانشگاه تهران
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: