May 2024 09 / پنجشنبه ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۰۹۱۱۸
۱۹ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۸:۱۰
0
عراقچی گفت: هم اکنون چین، به بهترین خریدار فرش و تابلو دستباف ایرانی تبدیل شده است.
چین خریدار پرو پاقرص فرش ایرانی شدپول‌نیوز - مجتبی عراقچی، رئیس اتحادیه فروشندگان فرش دستباف، در تشریح وضعیت بازار فرش دستباف ایرانی گفت: اگرچه بعد از اعمال مجدد تحریم‌های آمریکا رکودی بر بازار فرش دستباف ایجاد شد، اما توانستیم با شناسایی راه‌هایی آثار ناشی از سیاست‌های خصمانه آمریکا در جنگ اقتصادی را در حوزه فرش دستباف خنثی کنیم.

رئیس اتحادیه فروشندگان فرش دستباف با بیان اینکه فرش و تابلوی دستباف ایرانی به جز کشور آمریکا به سایر کشورهای جهان صادر می‌شود، افزود:  چین که روزگاری رقیب ما بود، امروز به بهترین خریدار فرش و تابلوهای دستباف ایرانی تبدیل شده است.

عراقچی گفت: بازار فرش دستباف ایرانی صد در صد به صادرات وابسته است و هم‌اکنون ۹۰ درصد از فرش‌های تولیدی ما صادر می‌شود.

رئیس اتحادیه فروشندگان فرش دستباف تصریح کرد: بازار فرش دستباف ایرانی اکنون نه به دلیل تحریم‌های آمریکا بلکه به خاطر بحران اقتصادی حاکم در جهان دچار نوساناتی شده و در رکود نسبی به سر می‌برد.

وی ادامه داد: به دلیل تورم موجود در کشور هزینه نهایی تولید فرش دستباف افزایش پیدا کرده است، به همین دلیل نمی‌توانیم با رقبای تجاری خود همچون هند، پاکستان و افغانستان مانند سابق در بازار جهانی فرش دستباف به رقابت بپردازیم.

عراقچی بیان کرد: هم‌اکنون ۱۳۰۰ تا ۱۷۰۰ واحد صنفی در عرصه فرش دستباف عضو اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان فرش دستباف هستند.

رئیس اتحادیه فروشندگان فرش دستباف در تشریح میزان اشتغال‌زایی اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان فرش دستباف گفت: هر سه متر فرش دستباف برای یک نفر اشتغال ایجاد می‌کند، اما برای افزایش صد در صدی اشتغال‌زایی در این صنف باید به فکر افزایش صد درصدی صادرات باشیم.

رئیس اتحادیه فروشندگان فرش دستباف یکی از علل گرانی فعلی فرش دستباف ایرانی را، افزایش صادرات در یک برهه زمانی به کشورهای همسایه اعلام کرد و گفت: در آن دوره مذاکراتی بین اعضا و مسئولان ذیربط انجام شد و با تصمیم نهایی مبنی بر کاهش صادرات فرش دستباف به کمترین حد ممکن توانستیم از روند افزایشی قیمت فرش دستباف جلوگیری کنیم و امیدواریم در روزهای آتی پیرو این تصمیم قیمت این فرش در داخل به تعادل برسد.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: