کد خبر: ۳۱۶۱۹۶
۱۶ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۲
0
محققان دانشگاه مینه سوتا موفق شدند، جهش‌های مهم مولکول‌های دخیل در چاقی را در مدل‌های حیوانی شناسایی کنند که می‌تواند به توسعه روش‌های درمانی چاقی منجر شود.

درمان چاقیپول‌نیوز - بر اساس این مطالعه جهش‌های مهم و کلیدی در یک پپتید و یک گیرنده که در چاقی، دیابت و فشار خون نقش دارند، می‌توانند منجر به درمان چاقی و سایر بیماری‌های متابولیک شوند.بر اساس مطالعات قبلی یک نوروپپتید به نام TLQP-۲۱ در جوندگان قادر به فعال‌کردن گیرنده‌ای به نام C۳aR۱ است و از این طریق چربی بدن را تجزیه کرده و به انرژی تبدیل می‌کند.


مطالعه بیشتر نشان داد این پپتید در انسان خیلی در فعالیت‌های بیولوژیکی فعال نیست، ولی همین مسیرهای بیولوژیکی در انسان نیز وجود دارد و با استفاد از آن می‌توان به راهکاری برای درمان چاقی دست یافت.در ادامه مطالعات و پس از مدل‌سازی تعامل پپتید-گیرنده، محققان دریافتند ترکیب اسیدهای آمینه در پپتید و گیرنده منحصربفرد است و می‌تواند به رویکردهای دارویی بیانجامد.


میزان چاقی در سراسر جهان از سال ۱۹۷۵ میلادی تاکنون سه برابر شده و هر روز رو به افزایش است. چاقی خطر مرگ زودرس را در زنان سه درصد و در مردان ۱۰ درصد افزایش می‌دهد. در حال حاضر حدود ۶۱ درصد از بزرگسالان به اضافه وزن یا چاقی مبتلا هستند و شاخص توده بدنی بالایی دارند.نتایج این مطالعه در نشریه Cell Reports منتشر شده است.

منبع: ایرنا
برچسب ها: چاقی ، درمان
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: