April 2024 30 / سه‌شنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۱۶۲۹۲
۱۸ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۳:۴۱
0
گزارش‌های مالی جدید از خودروسازان اروپایی نشان می‌دهد که سودآوری گروه PSA یا پژو-سیتروئن طی سه‌ماهه دوم ۲۰۱۹، از شرکت‌های مرسدس بنز و بی‌ام‌و پیشی گرفته است.

پول‌نیوز - سودآوری برای خودروسازان بسیار مهم است؛ آن‌قدر مهم که باعث شده برخی از برندها تنها در برخی از کلاس‌ها، خودرو تولید کنند. شاید تصور کنیم که خودروسازان لوکس مانند مرسدس بنز و بی‌ام‌و به دلیل فروش محصولات گران‌قیمت درآمد بالایی دارند، اما اعداد و ارقام چیز دیگری را بیان می‌کنند. طبق گزارش جدیدی از اتوموتیو نیوز اروپا، طی فصل دوم سال 2019 گروه PSA خودروساز بزرگ فرانسه که نظارت بر برندهایی مانند پژو، سیتروئن،اوپلو واکسال را بر عهده دارد، سودآوری بهتری نسبت به مرسدس بنز و بی‌ام‌و داشته است.

براساس این گزارش، درآمد ناخالص بی‌ام‌و به 2/8 و مرسدس بنز هم به 1/4 رسیده که کمتر از درآمد ناخالص 8/7 درصد گروه PSA است. حتی اشکودا، یکی از برندهای اصلی گروه فولکس‌واگن هم درآمد ناخالص 8/1 درصدی را تجربه می‌کند. این موضوع با توجه به قیمت‌های بالای محصولات مرسدس بنز، بی‌ام‌و و سایر خودروسازان لوکس همراه‌با انواع تجهیزات سفارشی، عجیب به‌نظر می‌رسد.


سبقت پژو فرانسه از

قیمت‌های بالا یکی از ضروریات اصلی کالاهای لوکس محسوب می‌شوند، با این حال، گزارش اتوموتیو نیوز اروپا نشان می‌دهد که سودآوری کم مرسدس بنز و بی‌ام‌و می‌تواند نتیجه‌ی سرمایه‌گذاری بیشتر روی تحقیق و توسعهو تلاش برای حرکت به سمت فناوری‌های جدید خودروی الکتریکی و خودرانباشد. رکود بازار چین به همراه اختلاف تجاری موجود میان چین و ایالات متحده آمریکا هم باعث مشکلات مالی برای دو خودروساز آلمانی شده است.

مرسدس بنز و بی‌ام‌و، هر دو موفقیت مالی بسیار خوبی را در بازار چین تجربه کردند" اما اکنون شرایط فرق کرده است. گروه PSA حضور درخورتوجهی در این کشور ندارد، بنابراین اگرچه نتوانست از فرصت‌های موجود بهره‌مند شود، اما از طرفی، نگران رکود فعلی بازار چین هم نیست. البته آمار منتشرشده در یک مقطع زمانی کوتاه است و نمی‌تواند نشان‌دهنده‌ی وضعیت خوب یا بد مرسدس بنز، بی‌ام‌ یا حتی PSA باشد.

منبع: تسنیم
برچسب ها: پژو ، بنز ، خودرو
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: