May 2024 01 / چهارشنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۳
مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره)؛
کد خبر: ۳۲۰۷۶۷
۰۶ آذر ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۵
0
پول نیوز - شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) یکی از بزرگترین مراکز اقتصادی کشور است که بناست بار حمل و نقل مسافر، انجام مبادلات مالی بین المللی، رونق تولید و فعالیت اقتصادی در پایتخت و تسهیل لجستیک در کشور را به دوش بکشد.

 

آغاز ساخت ترمینال جدید در سال آینده

به گزارش پول نیوز، توسعه این شهر فرودگاهی به سرمایه نیاز دارد و روند جذب سرمایه با توجه به محدودیت‌های کشور با چالش هایی روبرو است.

علی رستمی در خصوص فعالیت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) برای جذب سرمایه‌گذار گفت:یکی از ماموریت های شهر فرودگاهی جذب سرمایه برای توسعه خود، هم در بخش داخلی و هم در حوزه بین المللی است. ما برای اینکه به این هدف و ماموریت برسیم، باید در این دو بخش جذب سرمایه کنیم تا به آن سطح از توسعه که برنامه‌ریزی شده است، هم در بخش ایجاد زیرساخت‌ها و هم برای فراهم کردن زمینه لازم برای جذب سرمایه گذار برسیم.

مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) افزود: ما در هفته جاری نشست هم اندیشی بانک، بیمه و بازارهای مالی را برای ایجاد یک مرکز مالی بین المللی در شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) برگزار کردیم. این اولین تجربه شهر فرودگاهی در این زمینه است. اکثر ظرفیت و امکاناتی که در شهر فرودگاهی ایجاد می شود، برای اولین بار در کشور است. بنابراین نیاز به این داریم که از دانش فعالان عرصه اقتصادی، چه در بخش خصوصی و چه دولتی، با برگزاری این نشست‌ها و هم‌اندیشی‌ها استفاده کنیم. برای آنکه بتوانیم سنگ بنای فعالیت‌های اقتصادی را در شهر فرودگاهی و در سطح بین المللی درست بگذاریم، برگزاری چنین نشست‌هایی ضروری است.

مراودات مالی در منطقه آزاد، اکثرا مراودات بین المللی است. مراودات بین المللی الفبا، مقررات و دستورالعمل‌های خود را دارد. بنابراین ظرفیت این مراودات در سطح بین المللی فراهم شود. به این منظور نشستی برگزار شد که در آن حاضران از بخش خصوصی، دولتی و فعالان حوزه اقتصادی در قالب پنل‌های تخصصی در حوزه بانک‌ها، مراکز مالی و مراکز بیمه بین المللی به ارائه فعالیت‌های خود پرداختند. این جزو مهمترین ویژگی‌های شروع فعالیت سرمایه گذاری در منطقه آزاد شهر فرودگاهی است.

وی ادامه داد: فعالیت در حوزه اقتصادی آن هم در سطح بین الملل نیاز به حمایت همه دارد. همانطور که دولت بستر را فراهم کرده، نمایندگان مجلس نیز باید حمایت کنند و خلاهای قانونی در این بخش را مرتفع کنند. حمایت مجلس در قالب تصویب مصوبات ضروری است که انشاالله بتواند اعتماد و حس امنیت را در سرمایه‌گذاران ایجاد کند. سرمایه‌گذاران باید بدانند که در کشور ما همه بخش‌ها به صورت منسجم از سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی حمایت می‌کنند.

رستمی درباره خلاهای قانونی بیان کرد: مثلا در بخش بیمه‌ها و سرمایه گذاری، برای انتقال سرمایه و بیمه بین منطقه آزاد و سرزمین اصلی ابهاماتی وجود دارد که مجلس باید از طریق تصویب قانون این خلاها را برطرف کند. از سوی دیگر برای جذب سرمایه‌گذار، ایجاد جذابیت و امتیاز در منطقه آزاد شهر فرودگاهی ضروری است. مجلس می‌تواند برخی امتیازها را مصوب و از این طریق از شهر فرودگاهی حمایت کند تا جذابیت برای سرمایه‌گذاران ایجاد شود. در ادامه آمدن سرمایه بستر را برای آینده شهر فرودگاهی فراهم می‌کند.

مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) گفت: مهم‌ترین پروژه آتی برای توسعه شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) احداث ترمینال شماره دو است. برای تامین سرمایه احداث این ترمینال با سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی در حال مذاکره هستیم و تعدادی ابراز علاقه کردند که در این پروژه سرمایه‌گذاری کنند. با شروع این پروژه تحول بسیار بزرگی در شهر فرودگاهی اتفاق خواهد افتاد. با ایجاد این ترمینال بزرگ، ظرفیت زیادی برای پرداختن به فعالیت اصلی اقتصادی در شهر فرودگاهی که آمد و رفت انسان‌ها در منطقه آزاد است، ایجاد می‌شود.

منطقه آزاد ویزا نیاز ندارد. فعالان اقتصادی بین‌المللی می‌توانند بدون نیاز به ویزا به این منطقه آمده، فعالیت خود را انجام داده و به کشور خود باز گردند، یا برای ادامه فعالیت در منطقه آزاد اقامت کنند. این از جمله مزیت‌هایی است که احداث این ترمینال به دنبال خواهد داشت.

وی در خصوص زمان احداث این ترمینال افزود: برنامه‌ریزی ما بر اساس دستور وزیر راه و شهرسازی که با جدیت دنبال می‌شود، این است که در سال آینده کلنگ احداث این ترمینال به زمین زده شود.

در نهاییت رستمی درباره سرمایه گذاری ها برای این شهر فرودگاهی گفت: خطاب به تمام سرمایه گذاران و فعالان اقتصادی که علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در کشورشان هستند، باید بگویم که فرصت بسیار خوبی پیش آمده است. منطقه آزاد شهر فرودگاهی به دلیل موقعیت جغرافیایی و مکانی از امتیازات بسیاری برخوردار است و برای این شهر فرودگاهی آینده روشنی وجود دارد. از همه سرمایه‌گذاران، چه داخلی و خارجی دعوت می کنیم که در این منطقه حضور پیدا کنند. به منظور تسهیل سرمایه‌گذاری،  روند اداری، ثبت شرکت‌ها و ایجاد فرصت‌های سرمایه گذاری روان شده تا سرمایه‌گذاران در گیر بوروکراسی و پیچ و خم اداری نشوند. در آینده نیز به این فکر هستیم که بستر را روان‌تر کرده تا کاملا از سرمایه‌گذاری در شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) حمایت کنیم.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: