کد خبر: ۳۲۳۸۶۲
۰۴ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۳
0
پول نیوز - بیت‌کوین کماکان باارزش‌ترین ارز دیجیتالی در جهان است.
به گزارش پول نیوز، ارزهای دیجیتالی مانند یک گردباد بازارهای مالی جهان را در نوردیده‌اند و با وجود نگرانی‌های گسترده از احتمال استفاده از این ارزها در امور مجرمانه‌ای نظیر پولشویی و تامین مالی تروریسم، استفاده از آنها در کشورهای مختلف رو به گسترش است.

در ادامه با با ارزش‌ترین ارزهای دیجیتالی در جهان آشنا می‌شوید:

۱-بیت کوین
شناخته شده‌ترین و در عین حال قدیمی‌ترین ارز دیجیتالی معتبر دنیا که در سال ۲۰۰۹ معرفی و راه‌اندازی شد. تاکنون بیش از سه چهارم کل بیت کوین‌های موجود استخراج شده‌اند و ارزش بیت کوین‌های موجود در بازار درحال‌حاضر ۱۵۶.۵۲ میلیارد دلار برآورد می‌شود.

۲- اتریوم
این ارز از سال ۲۰۱۵ وارد بازارها شد و یکی از محبوب‌ترین ارزهای مورد استفاده در قرارداده‌ای هوشمند است. ارزش اتریوم‌های موجود در بازار درحال‌حاضر ۱۷.۵ میلیارد دلار برآورد می‌شود.

۳- ریپل
با وجود ان که هدف از معرفی ریپل، تسهیل تراکنش‌های بین شرکت‌ها و موسسات مالی بزرگ بود، این ارز به یک ارز دیجیتالی محبوب تبدیل شده است و ارزش ریپل‌های موجود در بازار درحال‌حاضر ۹.۸ میلیارد دلار برآورد می‌شود.

۴- بیت کوین کش
یک ارز دیجیتالی مشابه بیت کوین که در سال ۲۰۱۷ توسعه داده شد. این ارز دارای تعرفه‌های ارزان تری در مقایسه با بیت کوین است و ارزش بیت کوین کش‌های موجود در بازار درحال‌حاضر ۵.۷۶ میلیارد دلار برآورد می‌شود.

۵- بیت کوین اس وی
یکی دیگر از ارزهای دارای عملکرد مشابه بیت کوین که دارای پروتکل‌های امنیتی بیشتری در مقایسه با بیت کوین کش است و به همین دلیل نیز هزینه استخراج بالاتری دارد. ارزش بیت کوین اس وی‌های موجود در بازار درحال‌حاضر ۵.۵۱ میلیارد دلار برآورد می‌شود.

۶- تتر
یک ارز دیجیتالی که به گونه‌ای توسعه داده شده است که دارای ثبات قیمتی بیشتری باشد. این ارز متکی به دلار کانادا، روپیه هند و یورو بودهو ارزش تترهای موجود در بازار درحال‌حاضر ۴.۱۱ میلیارد دلار برآورد می‌شود.

۷- لایت کوین
در سال ۲۰۱۱ و با تکیه بر چارچوب‌های استاندارد بیت کوین طراحی و عرضه شد. سرعت انتقال و میزان استخراج ارز دو عامل متمایز لایت کوین از بیت کوین هستند. ارزش لایت کوین‌های موجود در بازار درحال‌حاضر ۳.۵۷ میلیارد دلار برآورد می‌شود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: