May 2024 20 / دوشنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۲۴۷۶۲
۲۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۸
0
پول نیوز - آذربایجان احتمالا از کاهش تولید اوپک و متحدانش برای متعادل کردن تقاضا حمایت می کند.

حمایت آذربایجان از کاهش بیشتر تولید اوپک و متحدانش

 

به گزارش پول نیوز، به نقل از رویترز، وزیر نفت آذربایجان گفت اگر کاهش تولید اوپک و متحدانش برای متعادل کردن تقاضا لازم باشد، این کشور شوروی سابق احتمالاً از آن حمایت می کند. تقاضای نفت به خاطر ترس از شیوع ویروس کرونا در چین کاهش یافته است.

یک کمیته فنی که به سازمان کشورهای صادرکننده نفت و متحدانش از جمله روسیه مشاوره می‌دهد، پیشنهاد داده 600 هزار بشکه دیگر در روز از تولید این گروه کم شود.

پرویز شهبازوف گفت:« آذربایجان احتمالاً از این اقدام حمایت می کند». آذربایجان عضو اوپک نیست ولی بخشی از گروه اوپک و متحدانش موسوم به اوپک+ است که به طور غیر رسمی در 2016 تشکیل شد.

گرچه آذربایجان سهم زیادی از کاهش تولید اوپک و متحدانش ندارد، موضع آن بر تصمیم روسیه تاثیر می گذارد چون اعضای غیر اوپک این ائتلاف معمولاً تصمیم واحدی میگیرند. مسکو هنوز با کاهش بیشتر تولید موافقت نکرده است.

تولیدکنندگان ائتلاف اوپک و متحدانش قرار است نشستی در وین در پنجم و ششم مارس برگزار کنند، البته ممکن است این نشست زودتر از این تاریخ برگزار شود . همه چیز بستگی دارد به نحوه تاثیر گذاری شیوع ویروس کرونا بر قیمت نفت در روزهای آینده. قیمت نفت برنت در روز جمعه به زیر 55 دلار در هر بشکه رسید.

شهبازوف گفت به نظر او تاثیر ویروس کرونا موقتی است و بازار بیش از حد عکس العمل نشان داده است.


وی گفت:« در این مرحله، تاثیر ویروس کرونا موقتی است و من هیچ تهدید جهانی نمیبینم ولی شاید لازم باشد تولید نفت بیش از این کاهش یابد. ما می توانیم در صورت لزوم زودتر از ماه مارس دیدار داشته باشیم ولی فعلاً چنین نیازی حس نمی شود».

به گفته شهبازوف، تولید نفت آذربایجان در ماه گذشته 770 هزار بشکه در روز بود که طبق سهمیه آن از قرارداد کاهش تولید اوپک است.

وی گفت بودجه آذربایجان روی قیمت 55 دلار در هر بشکه بسته شده ولی می‌تواند موقتاً در مقابل نفت 40 دلاری دوام بیاورد.

باکو که قرار است صادرات گاز خود را به اروپا آغاز کند، قراردادهایی هم با عربستان و امارات برای توسعه انرژی تجدیدپذیر بسته است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: