May 2024 20 / دوشنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۲۷۸۸۷
۱۲ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۴
0
در حالی که نسبت به رانت در عرضه اولیه در چند روز اخیر انتقادهای بسیاری منتشر شده اما هنوز تصمیم جدیدی درباره روند عرضه اولیه نمادها گرفته نشده است. در همین حال سهامداران منتظر هستند در امسال عرضه اولیه‌های جدیدی انجام شود.

اولین لیست عرضه‌ اولیه‌های احتمالی

 

به گزارش پول نیوز، در حالی که نسبت به رانت در عرضه اولیه در چند روز اخیر انتقادهای بسیاری منتشر شده اما هنوز تصمیم جدیدی درباره روند عرضه اولیه نمادها گرفته نشده است. در همین حال سهامداران منتظر هستند در امسال عرضه اولیه‌های جدیدی انجام شود.

طبق گزارش پیش از این تجارت‌نیوز به نظر می‌رسد اولین عرضه اولیه سال ۹۹ عرضه اولیه نماد «آریا» باشد.

۲۶ اسفند ماه سال ۹۸ مبینا بنی‌اسدی، مدیر ارتباطات فرابورس ایران اعلام کرد: پتروشیمی آریا ساسول آخرین شرکتی بود که قرار بود تا آخر سال فرابورسی شود اما مدیران فرابورس ایران تصمیم گرفتند برای حفظ سلامتی مردم و پرسنل فعال در بازار سرمایه فعلا این عرضه به اوایل سال ۹۹ موکول شود.

بنی‌اسدی در پاسخ به این سوال که آیا امکان انجام عرضه اولیه در روزهای کاری نوروز ۹۹ وجود دارد؟ به بورس ۲۴ گفته بود: در این رابطه فعلا تصمیم‌گیری نشده و متعاقبا اطلاع‌رسانی دقیق‌تری در این خصوص خواهیم داشت.

با این حال هنوز به صورت رسمی اعلام نشده اولین عرضه اولیه سال ۹۹ چه زمانی و با کدام نماد خواهد بود. با این حال لیستی از همه عرضه‌ اولیه‌های احتمالی منتشر شده است.

بر این اساس ۱۶ شرکت در صف عرضه اولیه قرار دارند. این شرکت‌ها عبارتند از: پلیمر آریاساسول با نماد آریا، سرمایه گذاری تامین اجتماعی با نماد شستا، مجتمع صنایع لاستیک یزد با نماد پیزد، رایان هم افزا با نماد رافزا، شیر پاستوریزه پگاه گیلان با نماد غگیلا، لیزینگ پارسیان با نماد ولپارس، توسعه مسیر برق گیلان با نماد بگیلان، ایمن خودرو شرق با نماد خیمن، پتروشیمی بوعلی سینا با نماد بوعلی، تولید نیروی جنوب غرب صبا با نماد بصبا، ترانسفورماتور توزیع زنگان با نماد برانسفو، پتروشیمی ایلام با نماد شایلام، پتروشیمی مروارید با نماد شمروارید، پالایش نفت جی با نماد شجی، راه آهن حمل و نقل با نماد حرآهن و صنایع چوب خزر کاسپین با نماد چخزر.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: