April 2024 29 / دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۲۸۲۹۷
۱۹ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۳
0
عربستان و روسیه بزرگترین تولید کنندگان نفت جهان به شرطی که آمریکا هم به آنها ملحق شود با کاهش تولید نفت موافقت خواهند کرد.

شرط اوپک برای کاهش تولید نفت

 

به گزارش پول نیوز، به نقل از رویترز، تولیدکنندگان بزرگ نفت دنیا از جمله عربستان و روسیه در شرایطی با کاهش تولید موافقت می کنند که آمریکا به آنها بپیوندد. هدف از این کاهش تولید مقابله با تاثیرات مخرب شیوع ویروس کرونا بر تقاضای نفت است.

تقاضای جهانی نفت 30 درصد معادل 30 میلیون بشکه در روز کاهش یافته و در همین حال عربستان و روسیه بازارها را با نفت اضافی پر کرده اند.

هفته گذشته سازمان کشورهای صادرکننده نفت و متحدانش از جمله روسیه طی ائتلافی گفتگو در مورد کاهش تولید را آغاز کردند ولی از کشورهای غیراوپک مخصوصاً آمریکا هم می‌خواهند تا همکاری کنند.

به گفته دو منبع اوپک، اجلاس روز پنجشنبه به صورت ویدئو کنفرانس برگزار می شود.

آمریکا متعهد به مشارکت در هیچ قراردادی نیست. به گفته دونالد ترامپ، طبق این قرارداد 10 تا 15 درصد از عرضه جهانی نفت از بازار خارج می شود. شرکت های آمریکایی به خاطر قوانین ضد تراست نمی‌توانند تولیدشان را تغییر دهند.

کاخ سفید اعلام کرده تنها مذاکره بین سایر کشورها را تشویق می کند. شرکت های بزرگ نفت آمریکا و گروه های صنعتی این کشور مخالف کاهش تولید اجباری هستند.

 

وزرای انرژی جی20 و اعضای برخی سازمان های بین المللی دیگر ویدئو کنفرانس خود را در روز جمعه به میزبانی عربستان برگزار می کنند. تلاش برای درگیرکردن آمریکا در قرار داد کاهش تولید در دستور کار این وزرا خواهد بود.

روسیه و عربستان سعودی مدتهاست از این شرایط ناراضی اند که محدودیت های اوپک و سایر کشورها یک جای خالی در بازار برای نفت شیل آمریکا باز کرده است. به این ترتیب آمریکا تبدیل به بزرگترین تولیدکننده دنیا شده است.

عربستان سعودی برای به دست آوردن سهم بیشتری از بازار، تولید نفت خود را از اول آوریل تا 12.3 میلیون بشکه در روز افزایش داده است و اعلام کرده قصد دارد بیش از 10 میلیون مشکل در روز تولید داشته باشد. ریاض تاکید کرده دیگر بار اضافی تولید را بر دوش نمی کشد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: