May 2024 06 / دوشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۲۹۰۳۰
۲۸ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۰
0
آژانس بین‌المللی انرژی پیش‌بینی کرد که تقاضا برای نفت در ماه جاری ۲۹ میلیون بشکه در روز سقوط خواهد کرد که در ۲۵ سال اخیر بی سابقه بوده است.

آسیب کرونا به صنعت نفت جبران ناپذیر است

 

به گزارش پول نیوز، آژانس بین المللی انرژی پیش بینی کرد که با وجود شروع قوی تولیدکنندگان پس از توافق کاهش تولید تاریخی، تقاضا برای نفت در سال ۲۰۲۰ به میزان ۹.۳ میلیون بشکه در روز کاهش پیدا خواهد کرد.

این آژانس در گزارش ماهانه خود نوشت: تولیدکنندگان با پایین بردن پیک اشباع عرضه و کند کردن روند رشد سطح ذخایر، به یک سیستم پیچیده برای سپری کردن بدترین لحظات این بحران کمک می کنند.

اوپک، روسیه و سایر تولیدکنندگانی که گروه اوپک پلاس را تشکیل می دهند، یکشنبه هفته جاری با هدف تقویت قیمتها و حذف مازاد عرضه در بازار، برای محدودیت عرضه ۹.۷ میلیون بشکه در روز معادل حدود ۱۰ درصد از تولید جهانی، در ماههای مه و ژوئن موافقت کردند.

فاتح بیرول، مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اظهار کرد: با این حال آوریل ممکن است بدترین ماه صنعت نفت باشد زیرا تولید در این ماه افزایش پیدا کرده در حالی که تقاضا تحت تاثیر قرنطینه های اقتصادی در سراسر جهان برای مقابله با شیوع ویروس کرونا نزول کرده است.

وی به خبرنگاران گفت: وقتی به سال ۲۰۲۰ نگاه می کنیم، می توانیم ببینیم که بدترین سال است و شاید آوریل هم بدترین ماه این سال باشد و به آوریل سیاه تبدیل شود.

بیرول با اشاره به رویدادهایی شامل شکست مذاکرات اوپک پلاس در اوایل مارس و جنگ قیمت نفت میان عربستان سعودی و روسیه، اظهار کرد که تولیدکنندگان دو ماه بسیار مهم را از دست دادند.

اکنون علاوه بر کاهش تولید گروه اوپک پلاس، انتظار می رود برخی از کشورهای مصرف کننده خرید نفت را برای پر کردن ذخایر نفت استراتژیک خود افزایش دهند.

بر اساس گزارش رویترز، آژانس بین المللی انرژی اعلام کرد که منتظر جزییات بیشتر در خصوص کاهش تولید برنامه ریزی شده و پیشنهادات برای استفاده از مخازن استراتژیک است و کشورهایی مانند آمریکا، هند، چین و کره جنوبی پیشنهاد خرید نفت برای ذخیره سازی را مطرح کرده یا در حال بررسی آن هستند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: