مدیرعامل نخستین کارگزاری سهام عدالت:
کد خبر: ۳۳۰۲۶۸
۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۷:۲۸
0
مدیرعامل نخستین کارگزاری سهام عدالت، گفت: این میزان حجم نقدینگی که وارد بازار شده است، خیلی بیشتر از عرضه است، در نتیجه باید به دنبال مکانیزم هایی باشیم که عرضه را زیاد کنیم و بازار متعادل شود که یکی از آنها سهام عدالت و دیگری‌ای تی اف‌ها است که دولت آنها را وارد بازار سرمایه خواهد کرد.
به گزارش پول نیوز، محمد جواد شیخ درخصوص روش‌های واگذاری سهام عدالت به مردم، اظهارکرد: اگر مردم خودشان پرتفوی خود را مدیریت کنند از برخی لحاظ بهتر است، اول این که وارد مجامع شرکت‌ها می‌شوند، ثانیا حق رای مستقیم به هیات مدیره شرکت‌ها می‌دهند و خرید و فروش سهم را به راحتی مانند دیگر سهامداران انجام می‌دهند.

وی با ارائه توصیه هایی به سهامداران تازه وارد، بیان کرد: تنها توصیه‌ای که به سهامداران سهام عدالت دارم این است که سهام خود را نگه دارند، زیرا بهترین سهم‌های دولت از قبیل معدنی ها، فلزات اساسی، پالایشگاه ها، پتروشیمی‌ها و مخابرات ایران و... در این پرتفوی هستند. هر شرکتی که در بورس جزء برترین‌ها است، در پورتفوی سهام عدالت وجود دارد. در نتیجه توصیه من این است که این سهم‌ها را نگه دارند و سود آن را بگیرند به خصوص این که بعضی از آنها مثل شرکت ملی صنایع مس ایران و فولاد مبارکه توسعه آتی دارند.

وی در خصوص برنامه‌های توسعه آتی برخی از شرکت‌های سهام عدالت، اشاره داشت: برخی از این شرکت‌ها که در پرتفوی سهام عدالت حضور دارند طرح‌های توسعه‌ای کلانی را در پیش دارند. به این معنی که با این طرح ها، شرکت‌های مزبور توسعه پیدا می‌کند و ارزش سهام چند برابر شده و می‌توانند از محل سود، منفعت کسب کرده و سرمایه‌گذاری بلند مدت داشته باشند.

شیخ با ارائه پیش‌بینی نسبت به آینده بازار سرمایه، بیان کرد: به نظر من هر سهامی که وارد بورس شود، اعم از سهام عدالت و سهام‌های جدیدی که سازمان خصوصی‌سازی یا دیگر شرکت‌های سرمایه‌گذاری و صندوق‌های بازنشستگی به صورت عرضه اولیه ارائه می‌کنند، باعث افزایش عمق بازار می‌شود. به این ترتیب، افزایش عمق بازار موجب می‌شود تمام سناریوهای که برخی در بازار در خصوص حباب ایجاد کرده بودند، منتفی شود. درحال‌حاضر دلیل اینکه قیمت‌ها بالاست و نمادها مثبت است، این است که عرضه کمتر از تقاضا است.

وی ادامه داد: این میزان حجم نقدینگی که وارد بازار شده است، خیلی بیشتر از عرضه است، در نتیجه باید به دنبال مکانیزم هایی باشیم که عرضه را زیاد کنیم و بازار متعادل شود که یکی از آنها سهام عدالت و دیگری‌ای تی اف‌ها است که دولت آنها را وارد بازار سرمایه خواهد کرد.

عضو هیات مدیره شرکت ملی مس ایران در ادامه، افزود: از طرف دیگر، حضور شرکت هایی مثل شستا عمق بازار را زیاد می‌کنند و عرضه زیاد می‌شود و فرضیه حباب از بین رفته و ثبات نقدینگی در بازار، چرخه تولید را سریعتر می‌کند.

شیخ افزود: امسال بنا به فرمایش مقام معظم رهبری باید جهش تولید اتفاق بیفتد، و بهترین مکان برای تحقق این شعار، بازار سرمایه است به صورتی که شرکت هایی که طرح توسعه دارند و می‌خواهند تولیدات خود را افزایش دهند، از تامین مالی بازار سرمایه استفاده کنند و با نقدینگی مردم، طرح‌های توسعه‌ای خود را انجام دهند و به سهامداران خود سودرسانی کنند. امیدوارم دیگر شرکت‌ها هم در امسال از توان و نقدینگی بورس برای طرح‌های توسعه خود استفاده کنند.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: