April 2024 29 / دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
خودروسازی اسیر مدیریت دولتی – محفلی
کد خبر: ۳۳۰۷۶۹
۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۹
0
در پی افزایش شدید قیمت خودرو در کشور این روزها شاهدیم که مسئولان از جایگاه های اجرایی، قضایی، شبه قضایی مکرراً به تقبیح، توبیخ و تهدید فعالین حوزه از تولیدکننده تا واسطه ها اقدام می نمایند.
پول نیوز - یاد داستانی افتادم که چند رفیق در محلی متروک در تاریکی شب به اجبار سکنی گزیده بودند که ناگهان صدایی هر سه را هراسان کرد یکی گفت از اجنه هستند و باید بسم ا... گفت. دیگری گفت از درندگانند و باید چوب دستی فراهم کرد و جانش به جان آفرین تسلیم کرد دیگری گفت به گمانم هر دو خواب دیده اید چون صدایی نیامد و خود را به تغافل زد اما تا صبح هر سه لرزیدند و خواب دردیده شان نیامد. با طلوع آفتاب از بیقوله خارج شده و دیدند کبوتری پایش در طناب تنیده شده و از شب تا کنون در حال تقلا برای رهایی خود از بند است و هر بار که میجنبد صدایی برمیخیزد.

حال شده است داستان خودروسازی ما که مالک بنگاه مدیران را فرا خوانده بسم الله می گوید و اتمام حجت میکند و بازخواست از عدم افزایش تولید و دیگری چوب دستی برداشته تا عوامل ایجاد آشوب در بازار را  شناسایی و تادیب کند و دیگری کلاً خود را به تغافل زده و انگشت اتهام به سمت واردات چی ها گرفته است.
آقایان صبح خواهد شد و همه جا روشن و آن وقت همه خواهند فهمید که نه جن بود و نه درنده و غفلت مشکلی را حل خواهد کرد. اندیشمند فرهیخته؛ واردات چی ها سه سال است که وارداتی نداشته اند سرمایه شان نیز به یمن تدبیر از بین رفته و در تمام اظهار نظرهای رسمی و غیر رسمی خود اعلام کرده اند که : ((با توجه به محدودیتهای ارزی کشور و تحریمهای خصمانه و ظالمانه با هدف همراستایی با اهداف ملی انتظار از سرگیری واردات را نداشته و ندارد)) و اگر گلایه ایی دارند از بی کفایتی در اتخاذ تصمیم به موقع  جهت رهاسازی خودروهای مانده در گمرکشان بوده است که سه سال خاک میخورد.

اما شما به عنوان مالک بزرگترین بنگاه خودروسازی کشور در مظان اتهام مهندسی بازار و ایجاد انحصار مطلق با هدف جبران زیانهای انباشته و پنهان شده ای هستید که ناگهان به علت فشارهای خصمانه دشمنان و تحریمهای ظالمانه عنان کار از دستتان به در شد و وضعیت خودرو را به اینجا کشانیدید.

در این ماه مبارک و نیابت از همه مردم از شما تقاضا داریم تا برنامه استراتژیک تحریمی دو خودرو ساز را که مالکیت آنها با شماست را جهت تنویر افکار عمومی منتشر فرمائید. قبول زحمت فرمایید و انبارهای قطعات یدکی مورد نیاز تولید را که با توجه به شرایط تحریمی کشور حداقل برای دو سال تولید و بر اساس متوسط آمار تولید 5 ساله گذشته پر بود را رونمایی فرمائید تا همگان بدانیم که چه برنامه ریزی دقیق، قوی و همه جانبه نگرانه ای برای حفظ آرامش بازار در سر داشته اید.

آیا میتوانید حکایت بکارگیری نیروهای متخصص، متعهد و شجاع در این دو صنعت را نمایش دهید تا همه مردم و واردات چی ها گوهرهای نایاب این صنعت و متخصصین تازه از گرد راه رسیده تان را بیشتر بشناسند؟
مالک محترم دوبنگاه خودروسازی کشور آیا امکان دارد برنامه اجرایی چابک سازی و کاهش هزینه دو بنگاه تحت مدیریت خود را برای همگان به نمایش بگذارید تا همگان قوه مانور و عملیات شما و مدیران خبره تان را نظاره گر باشند.
این دو خودروسازی سرمایه همه مردم ایران و چشم و چراغ  وارادت چی هاست که اسیر مدیریت دولتی – محفلی شده است. مدیریتی که سر خوش از برجام با تله گذاری برای واردات چی ها ضمن هتک اعتبار و حیثیتشان همه را با اجبار و اکراه به وادی هدایت ساخت که انتهایش حبس بود.

سامانه پرداختهای مالی دو خودروساز را در معرض دید همگان قرار دهید تا کارگران زحمت کش غیر موثر در تصمیم گیری انصاف در پرداختهای مالی را مشاهده نمایند.
قراردادها و مبلغشان را افشا فرمایید، مردم خودشان قیمت تمام شده را احساء خواهند کرد.

بزرگوار راه را اشتباه رفته اید. دولتها باید مراقبت و پشتیبانی کنند، ولی نه از خود مردم بلکه باید پاسدار اوضاع و احوالی باشند که در آن تولید کنندگان، بازرگانان(وارداتچی ها)، کارگران و کارآفرینان مبتکر، پس انداز کنندگان و مصرف کنندگان بتوانند هدفهای خود را در سایه صلح دنبال کنند. اگر دولتها فقط همین کار را بکنند و کار دیگری نکنند وضعی که مردم برای خودشان ایجاد می کنند از آنچه شاید دولت بتواند برایشان ایجاد کند بسیار بهتر است.
اندیشمند گرانقدر و چابک؛  بدان که اقتصاد دستور پذیر نیست اقتصاد موجودی زنده است که تابعی از  تربیت و رفتار ماست و بر اساس آن با رفتار میکند و مسئولیت همه کاستی ها و سستی ها و بی برنامگی ها را متوجه واردات چی ها و خبرسازی ها دانستن دردی را دوا نکرده و نخواهد کرد.
این امتحان شماست؛ واردات چی ها تا سال 1395 امتحان خود را پس داده اند و ضمن آشنا کردن مردم با مفهوم تکنولوژی در صنایع خودرو قیمت خودروهای وارداتی را علیرغم افزایش هر روزه تعرفه ها، عوارض، اسقاط، مالیات، ارزش افزوده و ... در کمترین قیمت و بالاترین سطح رضایت مندی مشتری نگه داشتند حال یکه تاز این میدان شمائید، دنبال متهم نگردید.
 
نویسنده: مهدی دادفر دبیر انجمن واردات چی ها

                                                                                                        
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: