May 2024 05 / يکشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۳۳۳۶۵
۰۷ تير ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۸
0
تحقیقات جدید مرکز تجارت بین الملل (ITC) نشان میدهد ضرر و زیان اقتصاد جهان به خاطر اختلال در تولید کارخانه‌ای به ۱۲۶ میلیارد دلار رسیده است.

ضرر 126 میلیارد دلاری اقتصاد جهان از کرونا

 

به گزارش پول نیوز به نقل از راشا تودی، تحقیقات جدید مرکز تجارت بین الملل (ITC) نشان میدهد تجارت جهانی در کل سال 2019 کاهش یافته بود و این کاهش در اوایل 2020 با بحران فلج کننده ای که از چین آغاز شد، شدت گرفت.

طبق گزارش این مرکز، صادرات چین حدود 21 درصد در فوریه سال جاری میلادی در مقایسه با سال قبل از آن کاهش یافت. صادرات چین در ماه مارس یک بهبود نسبی داشت ولی همه‌گیری ویروس کرونا به صادرات از سایر کشورها آسیب رساند.

آمار نشان می‌دهد صادرات کشورهای اروپایی و آمریکا به ترتیب 8 درصد و 7 درصد نسبت به سال قبل پایین آمده است.

در گزارش مرکز تجارت بین الملل آمده است:« تأثیرات کامل بحران کرونا هنوز نمایان نشده است. فعالیت های اقتصادی در اکثر کشورها در اواخر ماه مارس و ماه آوریل متوقف شده بود و اطلاعات مربوط به این ماه ها هنوز در دست نیست».

تحقیقات این مرکز بر این نکته تاکید دارد که بسیاری کشورهای در حال توسعه به خاطر افزایش ارزش دلار با مشکلات بیشتری مواجه شده اند و این مسئله فشار بیشتری بر تجارت بین الملل وارد می کند.


تعطیلی ها در چین، اتحادیه اروپا و آمریکا بیشترین تاثیر را بر تجارت بین الملل گذاشته است چون این سه اقتصاد بزرگ بازیگران اصلی در زنجیره جهانی عرضه و در نتیجه وارد کنندگان اصلی مواد خام اولیه و قطعات هستند. به این ترتیب، صادرکنندگان آفریقایی بیش از 2.4 میلیارد دلار از صادرات خود را از دست داده اند.

طبق اطلاعات مرکز تجارت بین الملل، سه قطب اصلی تجارت جهان (چین، آمریکا و اتحادیه اروپا) مسئول 63 از واردات در زنجیره جهانی عرضه و 64 درصد از صادرات در این زنجیره هستند. این مرکز پیش بینی می کند ضرر و زیان جهانی ناشی از اختلال در تولید کارخانه‌ای به 126 میلیارد دلار برسد.

در گزارش مرکز تجارت بین الملل آمده است بیش از 55 درصد از نهاد های کوچک و متوسط به شدت از همه‌گیری ویروس کرونا ضربه خورده اند و فعالیت اقتصادی دو سوم از آن ها تقریباً متوقف شده است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: