کد خبر: ۳۳۴۶۲۷
۲۸ تير ۱۳۹۹ - ۱۸:۲۲
0
با توجه به آغاز روند بهبود تقاضا برای نفت، گروه کشورهای صادر کننده نفت (اوپک) و متحدانش از آغاز ماه اوت کاهش تولید خود را از ۹.۷ میلیون بشکه تا ۷.۷ میلیون بشکه در روز پایین می آورند .

اوپک با انتظار رونق رشد اقتصادی صادرات نفت را افزایش می‌دهد

 

به گزارش پول نیوز به نقل از فوربز، پس از سقوط تقاضا برای نفت به خاطر همه‌گیری ویروس کرونا در ماه مه، گروه کشورهای صادر کننده نفت (اوپک) و متحدانش توافق کردند تولید نفت خود را 9.7 میلیون بشکه در روز پایین بیاورند که برابر با حدود 10 درصد تولید نفت جهان است.

حالا اوپک و متحدانش به رهبری روسیه توافق کرده‌اند با توجه به آغاز روند بهبود تقاضا برای نفت، برخی از این محدودیت های تولید را بردارند. این ائتلاف از آغاز ماه اوت کاهش تولید خود را از 9.7 میلیون بشکه تا 7.7 میلیون بشکه در روز پایین می آورد. این گروه در نظر دارد کاهش تولید خود را بین ژانویه 2021 تا آوریل 2022 به 5.8 میلیون بشکه در روز برساند.

عبدالعزیز بن سلمان وزیر نفت عربستان گفت اقتصاد ها در سراسر جهان در حال بازگشایی هستند بنابراین رشد تقاضا این بشکه های اضافی نفت را در بر خواهد گرفت.

بن سلمان گفت اگر عربستان و نیجریه که معمولا به تعهدات خود نسبت به قراردادهای اوپک پایبند نبوده اند، این بار به درخواست کاهش تولید عمل کنند، کاهش تولید ائتلاف اوپک احتمالاً به 8 میلیون بشکه در روز می رسد. ولی اقتصاد های وابسته به نفت این کشورها انگیزه چندانی برای کاهش تولید به آنها نمی دهد.

با پایین آوردن مقدار کاهش تولید، این خطر وجود دارد که اوپک سرعت رشد تقاضا را بیش از حد در نظر گرفته باشد و بازار را قبل از آن که ظرفیت جذب بشکه های اضافی را داشته باشد، پر کند. از طرف دیگر، اگر رشد اقتصادی افزایش یابد و عرضه نفت نتواند همگام با آن بالا برود، قیمت نفت صعود می کند و این به نفع تولید کنندگان شیل آمریکا یعنی رقبای اوپک است.


فعالیت های اقتصادی در سراسر دنیا که رابطه نزدیکی با تقاضای نفت دارد، به تدریج با بازگشایی اقتصادها و برداشته شدن محدودیت ها افزایش می یابد. ولی خطر موج دوم همه‌گیری ویروس کرونا و توقف روند بهبود تقاضا وجود دارد. بنابراین فعلا همه چیز در مورد بهبود اقتصاد جهان و تقاضای سوخت نامشخص است.

صندوق بین المللی پول پیش بینی خود از رشد اقتصاد جهان در سال 2021 را 0.4 درصد در ماه ژوئن کاهش داد و 5.4 درصد اعلام کرد. ریستاد انرژی اخیرا پیش بینی کرده موج دوم همه گیری ویروس کرونا تقاضای جهانی برای نفت را بیش از پیش کاهش داده و از 89 میلیون بشکه در روز به 86.5 میلیون بشکه در روز می رساند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: