کد خبر: ۳۳۴۸۳۹
۰۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۰۹
0
یک عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: بازار سرمایه بهترین فرصت برای کنترل و مهار نقدینگی و تحقق شعار" جهش تولید" است.
به گزارش پول نیوز، محسن علیزاده گفت: در اقتصاد کشور برای رونق بخشیدن به کسب و کار‌ها نیازمند تامین مالی هستیم و باید به گونه‌ای برنامه ریزی کرد که تخصیص منابع به درستی انجام شود.

نماینده مردم سپیدان و بیضاء در مجلس درباره نحوه اثرگذاری بازار سرمایه در تحقق شعار جهش تولید گفت: باید به سمت اقتصادی پیش برویم که محوریت آن بازار سرمایه باشد چرا که این بازار با توجه به پتانسیل زیادی که دارد می‌تواند گره گشا باشد، اما برای انجام این مهم، نیاز است تمرکز بورس روی تجهیز منابع مالی بخش‌های مختلف صنعت باشد.

علیزاده افزود: می‌توان گفت در سال‌های گذشته بیشترین رونق و بازدهی در بین تمامی بازار‌های سرمایه گذاری، در مجموع بازار بورس بوده است، در سال ۹۸ حدود ۴۵ درصد از حجم کل نقدینگی موجود کشور در بازار بورس معامله شده است که این نشان دهنده جایگاه بازار سرمایه و بورس است.

ضرورت برنامه ریزی برای دستیابی به اقتصاد پایدار تولید محور

به گفته عضو کمیسیون اقتصادی مجلس، باید برای دوران کنونی و کسب و کار‌های آسیب دیده از کرونا و راه اندازی مجدد خطوط تولید نقش مهم بازار سرمایه را بیش از پیش در نظر بگیریم و با مدیریت مناسب، نقدینگی موجود و سرازیر شده به بازار سرمایه را به بخش تولید منتقل کنیم.

علیزاده با اشاره به اینکه مردم در فشار سنگین اقتصادی به سر می‌برند و باید سریعا برای کاهش آن چاره اندیشی کرد، تاکید کرد: بهترین راه حل برای کاهش این فشار افزایش تولید داخلی و به تبع آن اشتغالزایی و حذف واردات است که می‌تواند منتج به عدم خروج منابع ارزی از کشور نیز شود.

وی افزود: برنامه ریزی برای دستیابی به اقتصاد پایدار تولید محور، اقتصاد بدون نفت و اقتصادی که بتواند در مقابل تحریم‌ها مقتدر و مصون بماند از ضروری‌ترین مسائل حال حاضر جامعه است که امیدوارم بتوانیم در راستای تحقق این مهم با حمایت از تولید گام برداریم.

نماینده مردم سپیدان در مجلس افزود: می‌توان از بازار سرمایه در این شرایط حاکم بر اقتصاد کشور به عنوان یک فرصت طلایی برای مردمی سازی اقتصاد، توسعه عدالت اقتصادی و در راستای تحقق اهداف سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، استفاده کرد.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم، با بیان اینکه بازار سرمایه بعد از سیستم بانکی، یکی از مهمترین بخش‌های تامین مالی تولید است، ادامه داد: هزینه تامین مالی در بازار سرمایه با استفاده از روش‌های تامین مالی مختلف آن می‌تواند بسیار کمتر از تامین مالی از مسیر بانکی باشد و یکی دیگر از مزیت‌های این موضوع بکارگیری سرمایه‌های خرد مردمی است که ظرفیت سرمایه‌های بلااستفاده در اقتصاد کشور را فعال کرده و از هدایت به سمت بازار‌های غیرمولد جلوگیری می‌کند.

وی با تأکید براینکه یکی از ظرفیت‌های بازار سرمایه، توجه به بورس کالاست، تصریح کرد: این بازار می‌تواند به عنوان یک پایگاه متشکل و منسجم واسطه‌ای برای رویارویی مستقیم تولیدکنندگان و مصرف کنندگان باشد.

اقتصاد تک محوری اصلاح شود

علیزاده همچنین روش‌هایی مانند انتشار اوراق اسلامی را از جمله روش‌هایی عنوان کرد که می‌تواند به بخش مولد اقتصاد کمک کند و افزود: به دنبال آن تولیدکنندگان با انتشار انواع اوراق در بازار سرمایه می‌توانند به تامین و تکمیل مالی و سرمایه در گردش مورد نیاز خود اقدام کنند.

وی با بیان اینکه بازار سرمایه یکی از بهترین فرصت‌ها برای کنترل و مهار نقدینگی و تحقق شعار" جهش تولید"است، ادامه داد: حضور در این بازار علاوه بر داشتن برخی موهبت‌های ویژه و طلایی برای شرکت ها، مجتمع‌ها و صنایع دولتی و خصوصی، می‌تواند فرصت‌های دیگری از جمله راه اندازی ساختار شفاف و شیشه‌ای مالی و مدیریتی، الزام پاسخگویی دربرابر هیات مدیره و تصمیمات آنها، بوجود آمدن انگیزه و تحرک برای مدیران در جهت کاهش هزینه‌های جاری و سودآوری برای حفظ جایگاه و ارزش‌های سهام در بازار سرمایه و استفاده از معافیت‌های مالیاتی رایج در این بازار را خلق کند.

به گزارش خانه ملت، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، با اشاره به اینکه بازار سرمایه حقانیت خود را در سال ٩٨ ثابت کرد، خواستار تغییر اقتصاد تک محوری ایران مبنی بر تجهیز منابع مالی توسط نظام بانکی شد و گفت: می‌توان با محوریت تمرکز بازار سرمایه در جهت تجهیز منابع مالی و با تاکید بر بخش خصوصی زمینه تحقق شعار سال یعنی جهش تولید را فراهم کرد.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: