April 2024 29 / دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۳۵۹۰۶
۲۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۱۷
0
اتحادیه اروپا اهمیت زیادی برای چین دارد. با توجه به وخامت روابط بین چین و آمریکا، اتحادیه اروپا می تواند منبع مهمی از دانش، فناوری، سرمایه گذاری و دسترسی بازار برای چین باشد.

اتحادیه اروپا منبع مهمی از دانش، فناوری، سرمایه گذاری برای چین

به گزارش  پول نیوز  به نقل از ساوت چاینا مورنینگ پست، چین مذاکرات اخیر با اتحادیه اروپا در مورد بهبود اقتصاد و روابط اقتصادی پس از بحران کرونا را بسیار عمیق، عملی، منصفانه و موثر خواند.

 

هیئت های مذاکره کننده دو طرف به ریاست لیو هی، نخست وزیر چین و والدیس دومبرووسکیس، معاون اجرایی رئیس کمیسیون اروپا نتوانستند در مورد هیچ مسئله اساسی توافق کنند ولی متعهد شدند به مذاکرات در مورد یک قرارداد سرمایه گذاری تاریخی ادامه دهند. مذاکرات به مرحله حساسی رسیده و امید است تا پایان سال جاری میلادی به نتیجه برسد.

 

اتحادیه اروپا هیچ درخواست جدیدی ندارد فقط نگران تعهد پکن به قولهایی است که به این اتحادیه داده است. چین متعهد شده سهم بیشتری از بازار خود را در اختیار اتحادیه اروپا قرار دهد، حفاظت بیشتری از حقوق مالکیت فکری داشته باشد و محدودیت بر تجارت را کاهش دهد.

 

نگرانی اصلی آلمان و فرانسه، دو اقتصاد بزرگ اتحادیه اروپا، این است این اتحادیه چگونه می تواند استقلال خود را حفظ کرده و وابسته به چین یا آمریکا نباشد.

 

این نگرانی ها نشان می دهد باید تعادلی بین تفاوت های ایدئولوژیکی با چین و این واقعیت وجود داشته باشد که بهبود اقتصادی تنها با روابط خوب به دست می آید. اتحادیه اروپا یک نقش متعادل کننده بین چین و آمریکا دارد تا از سیستم تجارت جهان حفاظت کند.

 

اتحادیه اروپا برای چین اهمیت زیادی دارد ولی چین نمی خواهد یک غرب متحد را در مقابل خود ببیند. با توجه به وخامت روابط بین چین و آمریکا، اتحادیه اروپا می تواند منبع مهمی از دانش، فناوری، سرمایه گذاری و دسترسی بازار برای چین باشد. به همین دلیل رهبران چین خواهان روابط محکم‌تری با اتحادیه اروپا هستند و در همین حین نگرانی درمورد افزایش محدودیت های اتحادیه اروپا بر سرمایه گذاری چینی ها هم وجود دارد.

 

دو کشور دلایل قانع کننده ای برای کار با یکدیگر دارند. چین و اتحادیه اروپا در اقتصاد پس از همه گیری ویروس کرونا به یکدیگر نیاز دارند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: