کد خبر: ۳۳۶۶۱۰
۳۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۱۳
0
معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: برپایی نمایشگاه های تخصصی و به نمایش گذاشتن توانمندی های تولیدی و صنعتی بستری مناسب برای ایجاد ارزش افزوده و رشد تولید ناخالص ملی است.

هیچ محدودیتی متوجه کسب و کارها نیست

به گزارش پول نیوز به نقل از شاتا، مهدی صادقی نیارکی در حاشیه بازدید از نمایشگاه محصولات بهداشتی، سلولزی و ماشین آلات این صنعت گفت: در بازدید از محل دائمی نمایشگاه ها به خوبی رعایت شیوه نامه های بهداشتی در نمایشگاه قابل مشاهده است و مبادی ورودی سالن ها همگی مجهز به دستگاه های ضدعفونی و ملزومات بهداشتی است.

 

وی با اشاره به ظرفیت بازدید عمومی از نمایشگاه به صورت مجازی اضافه کرد: کارشناسان معتقدند، در زمان شیوع ویروس کرونا سرعت فراگیری فناوری اطلاعات به اندازه ای زیاد شده که میزان استفاده از تجهیزات و تکنولوژی ارتباطات در زندگی امروز، ده سال جلوتر از زمان فعلی ارزیابی می شود.

 

صادقی نیارکی ادامه داد: در شرایط کنونی که برپایی نمایشگاه ها هر چه بیشتر به سمت بازدید مجازی پیش می رود تعداد بازدیدکنندگان از هر نمایشگاه هم چندین برابر می شود که این امر خود بازارهای هدف بیشتری را برای صادرات و فروش در دسترس تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی قرار می دهد.

 

به گفته معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت حتی مذاکرات میان شرکت ها و واحدهای تولیدی نیز از طریق پلت فرم های الکترونیکی و در اینترنت انجام می شود که زمینه ساز توسعه بیشتر تجارت الکترونیک است.

 

صادقی نیارکی با اشاره به سیاست دولت مبنی بر اینکه هیچ محدودیتی متوجه کسب و کارها در جامعه نیست، تصریح کرد: سیاست ستاد ملی کرونا و ریاست جمهوری نیز بر این اصل است که برای تمامی کسب و کارها با رعایت کامل شیوه نامه های بهداشتی هیچ محدودیتی وجود ندارد.

 

وی افزود: در این شرایط موظف هستیم با تلفیق زنجیره سلامت و اقتصاد با یکدیگر، هم از حیات و جان انسان ها و هم از حیات اقتصاد ملی محافظت کنیم.

 

به گفته صادقی نیارکی، در زمان کنونی که اقتصاد ملی هم به واسطه محدودیت های ناشی از کرونا تحت فشار است و هم در معرض تحریم قرار دارد، باید با برگزاری نمایشگاه های تخصصی به عنوان ابزاری قدرتمند جهت نمایش پویایی اقتصاد وطنی بهره ببریم.

 

معاون امور صنایع وزارت صمت ادامه داد: نمایشگاه برآیند به هم رسانی توانمندی ها و نیازمندی ها در هر جامعه ای است که می تواند بر رشد اقتصادی و افزایش تولید ناخالص ملی نیز تأثیرگذار باشد. در واقع نمایش توانمندی ها و کشف نیازمندی های بازار از طریق نمایشگاه موجب هدفمند شدن بیشتر تولید و تجارت می شود

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: