May 2024 20 / دوشنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۳۸۶۱۰
۳۰ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۸:۲۵
0
ریستاد انرژی اعلام کرد اگر قیمت نفت آمریکا در همین سطح فعلی یعنی حدود ۴۰ دلار در هر بشکه باقی بماند، تعداد شرکتهای نفت و گازی که انتظار ورشکستگی آنها وجود دارد تا پایان ۲۰۲۲ به ۱۹۰ شرکت خواهد رسید.

افزایش ورشکستگی شرکت های نفتی آمریکا با نفت 40 دلاری

به گزارش پول نیوز  به نقل از فایننشال تایمز، کمتر از دو ماه از زمانی که دونالد ترامپ به تگزاس سفر و اعلام کرد صنعت انرژی این کشور دوباره سر پا شده است می‌گذرد ولی تعداد ورشکستگی هایی که این هفته اعلام شد، داستان متفاوتی را نقل می‌کنند. 16 شرکت تولید و خدمات نفت و گاز در آمریکا در ماه اوت اعلام ورشکستگی کردند .همین تعداد هم در ماه جولای ورشکسته شده بودند.

 

چارلز بکهام، یکی از شرکای شرکت حقوقی «هاینز اند بون» گفت:« ما به طور مداوم شاهد ورشکستگی تولیدکنندگان نفت و گاز و شرکت های خدمات میادین نفتی هستیم و انتظار نداریم روند این ورشکستگی ها به زودی متوقف شود، مخصوصاً در زمینه خدمات میادین نفتی».

 

ریستاد انرژی اعلام کرد اگر قیمت نفت آمریکا در همین سطح فعلی یعنی حدود 40 دلار در هر بشکه باقی بماند، تعداد اپراتورهایی که انتظار ورشکستگی آنها وجود دارد تا پایان 2022 به 190 شرکت خواهد رسید. این رقم برابر با تعداد کل ورشکستگی ها طی 5 سال قبل از 2019 است.

 

بخش نفت آمریکا در اولین ماه‌های همه‌گیری ویروس کرونا ضربه سختی از کاهش مصرف جهانی خورد. قیمت نفت سقوط کرد و نفت خام آمریکا در ماه آوریل برای اولین بار به محدوده منفی رسید. به این ترتیب، تولیدکنندگان آمریکا مجبور شدند به منظور کاهش هزینه ها تولید را پایین بیاورند. شرایط برای شرکتهای خدمات میادین نفتی از این هم بدتر بود.

 

قیمت نفت از آن زمان کمی افزایش داشته ولی صنعت نفت هنوز هم با مشکلاتی دست و پنجه نرم می کند و روند ورشکستگی ها ادامه دارد. شرکت هایی که اعلام ورشکستگی می‌کنند هم وارد دنیای جدیدی می شوند و مشکلات بیشتری برای دسترسی به سرمایه خواهند داشت.

 

سرمایه‌گذاران تمایل چندانی به خطر کردن ندارند چون دورنمای صنعت نفت تغییر کرده است. پنج سال پیش بازار نفت انتظار قیمت بالاتر نفت را داشت ولی حالا همه چیز تغییر کرده و قیمت ها کاهش یافته اند.

 

سرمایه‌گذاران در بخش نفت در یک مورد هم عقیده اند که آن هم نیاز به یکپارچه شدن شرکت هاست. ولی تا زمانی که شرکت ها ترازنامه های خود را پاک کنند، تمایل کمی برای این کار وجود دارد، بنابراین روند ورشکستگی ها ادامه خواهد داشت. در این بین، تنها شرکت چورون قرارداد قابل‌ملاحظه‌ای برای خریدن نوبل انرژی بسته است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: