مدیرعامل بیمه نوین در گفتگو با پول نیوز پاسخ داد:
کد خبر: ۳۴۰۸۰۶
۱۱ آبان ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۵
0
مدیرعامل بیمه نوین اظهار کرد: وضعیت شرکت‌های بیمه ایرانی در پی شوک ناشی از رکود اقتصادی فراگیر در جهان پس از شیوع بیماری و فشار‌های مضاعف و سنگین تحریم در کشور بسیار شکننده بود، اما با تمام این اوصاف عملکرد شرکت‌های بیمه در ایفای تعهدات بیمه‌ای در بخش‌های مختلف اقتصادی قابل قبول بود.
چه اقدامی از سوی بیمه مرکزی و شرکت‌های بیمه در این خصوص انجام شده است؟
حسین کریمخان زند مدیرعامل بیمه نوین در گفتگو با خبرنگار پول نیوز عنوان کرد: ظهور کرونا و بروز بیماری کووید-۱۹ برای تمامی جوامع و کشور‌ها غافلگیرکننده بود و بی شک تبعات فردی، اجتماعی و اقتصادی آن نیز تا مدت‌ها همراه کشور‌های مختلف خواهد بود.

وی افزود: در کشور ما نیز همزمان با فراگیری این بیماری تبعات اجتماعی و اقتصادی زیادی به بار آمده است در نتیجه برای پاسخ دادن به این پرسش باید به تمام ساز و کار‌های اقتصادی، اجتماعی و قانونی صنعت بیمه در کشورمان توجه کنیم. باید عملکرد صنعت بیمه را در مقایسه با دیگر بخش‌ها و صنایع کشور در مقابله با این فراگیری مورد بررسی قرار داد. اینکه صنعت بیمه قبل از شیوع این بیماری در چه موقعیت و وضعیتی قرار داشت و براساس شرایط موجود در کشور در همکاری با نهاد‌ها و سازمان‌های متولی چگونه عمل کرده است، بسیار مهم است.
 
بیشتر بخوانید: 

 

♦شرکت های بیمه در دوران کرونا چه اقداماتی انجام دادند؟

 

♦فرهنگ‌سازی استفاده از محصولات بیمه‌ای، وظیفه جامعه است


مدیرعامل بیمه نوین ابراز کرد: به عنوان مثال یکی از چالش‌های اصلی که در روز‌های نخست شرکت‌های بیمه با آن رو به رو بودند، پرداخت هزینه‌های درمانی بیماران کووید-۱۹ بستری در مراکز درمانی و هزینه‌های ناشی از کرونا در حوزه بیمه‌های حوادث بود که با ابلاغ بیمه مرکزی به شرکت‌های بیمه خیلی سریع این هزینه‌ها از سوی شرت‌های بیمه تقبل و پرداخت شد و بیمارانی که پوشش تکمیل درمان نزد شرکت‌های بیمه داشتند، می‌توانستند از این پوشش در مراحل درمان خود استفاده کنند.

کریمخان زند در ادامه بیان کرد: این در حالی بود که وضعیت شرکت‌های بیمه ایرانی در پی شوک ناشی از رکود اقتصادی فراگیر در جهان پس از شیوع بیماری و فشار‌های مضاعف و سنگین تحریم در کشور بسیار شکننده بود و صنعت بیمه به دلیل وضعیت مذکور با کاهش حجم پرتفوی تولیدی مواجهه بوده که با ادامه این وضعیت شرکت‌های بیمه متضرر خواهند شد، اما با تمام این اوصاف عملکرد شرکت‌های بیمه در ایفای تعهدات بیمه‌ای در بخش‌های مختلف اقتصادی قابل قبول بود.

 

گفتگو از سحر گلی زاده

 
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: