کد خبر: ۳۴۴۸۹۰
۱۱ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۴
0
عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران گفت: قوانین متعدد، بعضا موازی و متداخل، عدم انباشت سرمایه، تحریم، کرونا و نداشتن راهبرد مشخص اقتصادی از موانع رشد اقصادی در کشور است.
موانع دستیابی اقتصاد به رشد
به گزارش پول نیوز، فشارهای بیرونی مانند تحریم – وبخش دیگر کسانی هستند که سعی می‌کنند از اتفاقات روی داده برای اقتصاد ایران سوء‌استفاده کنند مانند صادرکنندگان غیر متعهدی که از منابع ایران صادرات کرده‌اند اما ارز حاصل از آن را برنمی گردانند.اما این بخش از اقتصاد ایران تنها یک پازل از واقعیات اقتصاد ایران است، قطعات دیگری هم وجود دارد که می‌تواند جنبه مثبت اقتصاد ایران را به نمایش بگذارد.

رونق بورس، آزاد‌سازی سهام عدالت و بهره‌برداری هفتگی و افتتاح از پروژه‌های اقتصادی کشور که حتی دور دست‌ترین نقاط ایران از شرق گرفته تا غرب را هم در برمی گیرد که می‌توان در این میان به تبدیل بندر جاسک به یکی از بنادر صادراتی نفتی ایران و تبدیل مکران به یک منطقه تجاری و نیز احداث خط لوله انتقال نفت گوره -جاسک که در واقع دور زدن تنگه هرمز است اشاره کرد و نیز کمک‌هایی که دولت در ایام کرونا به بخش‌های اقتصادی کشور کرده است و پوشش‌های بیمه‌ای برای افراد بیکار شده ناشی از کرونا.

عباس آرگون اظهار کرد: نداشتن دیپلماسی مناسب اقتصادی برای توسعه نیز از جمله موضوعاتی است که موجب شده تا رشد اقتصادی در کشور پایین باشد. عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران خاطرنشان کرد: عدم افزایش سرمایه‌گذاری و در مواردی کاهش سرمایه‌گذاری در برخی از بخش‌های اقتصادی از مهم‌ترین دلایل کاهش نرخ رشد اقتصادی در کشور است. طی چند سال گذشته نه تنها افزایش سرمایه‌گذاری حاصل نشده، بلکه روند سرمایه‌گذاری منفی بوده در حالی که کشور‌ها در روند توسعه و کسب رشد اقتصادی نیازمند سرمایه‌گذاری هستند.

وی با تاکید بر ضرورت استفاده از ظرفیت واحد‌های تولیدی برای رسیدن به نرخ‌های رشد بالا ادامه داد: بسیاری از واحد‌های تولیدی، بنگاه‌های اقتصادی و کارخانجات اکنون با ظرفیت اندکی در حال تولید هستند؛ بنابراین افزایش سرمایه‌گذاری و استفاده از ظرفیت سرمایه‌گذاری‌هایی که طی سال‌های گذشته در کشور ایجاد شده از دلایلی است که می‌تواند به بهبود رشد اقتصادی در کشور کمک کند.

آرگون خاطرنشان کرد: تحریم نیز یکی از موضوعاتی است که موجب شده تا بسیاری از فعالیت‌های اقتصادی تحت تاثیرات منفی آن قرار گیرند و اپیدمی بیماری کرونا نیز از دیگر مواردی است که موجب شده تا رشد اقتصادی در کشور منفی شود، البته همه کشور‌های جهان تحت تاثیرات منفی این بیماری قرار داشته‌اند.
 
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: