معاون اسبق بانک مرکزی در گفتگو با پول نیوز:
کد خبر: ۳۵۲۶۲۲
۰۱ تير ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۵
0
مستخدمین حسینی گفت: با حذف صفر از پول ملی هیچ تغییری در بهبود شرایط اقتصادی کشور ایجاد نمی‌شود و متوجه می‌شویم که در قدرت خرید مردم هم هیچ تاثیری ندارد و این امر تنها جنبه روانی دارد که در قدم اول باید بنیه اقتصادی کشور تقویت شود.
با کدام منطق اقتصادی صفر از پول ملی حذف می‌شود؟
 
حیدر مستخدمین حسینی معاون اسبق بانک مرکزی و کارشناس ارشد امور بانکی در گفتگو با خبرنگار پول نیوز در خصوص حذف صفر از پول ملی گفت: در قدم اول اقتصاد کشور باید دو ویژگی را دارا بود تا بتواند در این طرح بتواند موفق عمل کند؛ در قدم اول نرخ تورم در کشورکاهش یابد و در قدم دوم اقتصاد کشور در حالت تعادل قرار گیرد، یعنی همه‌ی بازار‌های اقتصادی در شرایط مطلوبی قرار گیرند، اما این در حالی است که روز به روز مردم شاهد افزایش قیمت‌ها در کشور بوده و هنوز تکلیف نقدینگی در کشور روشن نشده است که به کدام سمت حرکت میکند.

وی افزود: در وهله‌ی اول باید اقداماتی از جمله ایجاد فضای رقابتی، عمیق‌تر کردن بازارها، محدود کردن قدرت قیمت‌گذاری عوامل اقتصادی، انضباط و شفافیت در بودجه دولت، محدود کردن رفتار‌های نامولد، تثبیت نسبت مبادلات به تولید ناخالصی داخلی کشور و کنترل خلق پول صورت می‌گرفت تا سیاست صفرزدایی در کشور موفق عمل می‌کرد.

معاون اسبق بانک مرکزی مطرح کرد: تاکنون اصلاح ساختار اقتصادی در حوزه‌های کلیدی مانند بانک‌ها صورت نگرفته است در این صورت چطور میتوان در این اقدام موفق عمل کرد همچنین زمانی که ما در سرمایه‌گذاری‌هایمان در پایین‌ترین رده قرار داریم و فضای کسب و کار با محدودیت‌های شدیدی مواجه است، با چه منطق اقتصادی به سمت حذف صفر حرکت کرده ایم؟

مستخدمین حسینی عنوان کرد: با حذف صفر از پول ملی هیچ تغییری در بهبود شرایط اقتصادی کشور ایجاد نمی‌شود و متوجه می‌شویم که در قدرت خرید مردم هم هیچ تاثیری ندارد و این امر تنها جنبه روانی دارد که در قدم اول باید بنیه اقتصادی کشور تقویت شود، زیرا دولت‌های قبلی خطا‌هایی داشتند که طبق آن، ارزش پول ملی کاهش یافته است.

این کارشناس سیستم بانکی تاکید کرد: بنده موافق حذف صفر از پول ملی بودم، اما نه در شرایط فعلی. زیرا طرح حذف صفر بدون اصلاحات اقتصادی و بسترسازی مناسب، تورم را مهار نخواهد کرد.

مستخدمین حسینی خاطر نشان کرد: موضوع حذف صفر از واحد پول ملی در این شرایطی که کشور دچار بحران است، وقت گذراندن است. در شرایطی که اقتصاد ایران در شرایط رکود و تورم است و همچنین ثبات اقتصادی در برنامه‌ها وجود ندارد، اعمال این پیشنهاد درست نیست.


گفتگو از سحر گلی زاده

 
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: