کد خبر: ۳۶۰۷۷۰
۱۱ مهر ۱۴۰۰ - ۰۲:۲۲
0
مطالعات جدید دانشمندان نشان می‌دهد که آنتی‌بادی‌های واکسن "فایزر-بیونتک" بعد از ۶ تا ۷ ماه از تزریق دوز دوم به طور کلی از بین می‌روند و کارایی آن‌ها تا ۱۰ برابر کاهش پیدا می‌کند.
آنتی‌بادی‌های واکسن فایزر پس از ۶ ماه از بین می‌روند!
مطالعات جدید دانشمندان نشان می‌دهد آنتی‌بادی‌های واکسن "فایزر-بیونتک" بعد از ۶ تا ۷ ماه به طور کلی از بین می‌روند. یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که ۶ ماه بعد از دریافت دوز دوم واکسن فایزر و بیونتک، بسیاری از گیرندگان واکسن، دیگر آنتی‌بادی ناشی از واکسن را ندارند که می‌تواند ایمنی در برابر انواع مختلف و نگران‌کننده ویروس کرونا را بلافاصله خنثی کند.

محققان بعد از دریافت دو دوز و گذشت شش ماه از دوز دوم، نمونه‌های خون ۴۶ فرد سالم که عمدتاً افراد جوان یا میانسال بودند را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند که نتیجه این بود که واکسیناسیون با واکسن "فایزر-بیونتک" سطوح بالایی از آنتی‌بادی خنثی‌کننده را علیه سویه اصلی ایجاد می‌کند، اما در عرض ۷ ماه تقریباً ۱۰ برابر کاهش پیدا می‌کند! در نیمی از این افراد، آنتی‌بادی‌های خنثی‌کننده که می‌توانند عفونت را در برابر انواع ویروس کرونا مانند بتا و دلتا مسدود کنند، ۶ ماه بعد از دوز دوم قابل تشخیص نبودند.

آنتی‌بادی‌های خنثی‌کننده، تنها دفاع سیستم ایمنی بدن در برابر ویروس نیستند، اما با این حال آن‌ها در محافظت در برابر عفونت SARS-CoV-۲ بسیار مهم هستند. یافته‌های جدید دانشمندان نشان می‌دهد که تجویز یک دوز تقویت‌کننده در حدود ۶ الی ۷ ماه بعد از ایمن‌سازی اولیه، به احتمال زیاد محافظت در برابر SARS-CoV-۲ و انواع آن را مقداری افزایش می‌دهد.

"شرکت فایزر" یکی از شرکت‌های داروسازی جهان و مرکز اصلی آن در شهر نیویورک آمریکا است؛ فایزر به عنوان یک غول داروسازی جهانی تاکنون شرکت‌های بسیاری را خریداری و در خود ادغام کرده است؛ واکسن کووید-۱۹ "فایزر-بیونتک" (Pfizer–BioNTech COVID-۱۹ vaccine) با کد BNT ۱۶۲ b ۲ که بیشتر به‌عنوان واکسن کووید-۱۹ فایزر شناخته می‌شود، یک واکسن mRNA جهت پیشگیری از بیماری کووید-۱۹ است. این واکسن توسط شرکت آلمانی بیوان‌تک توسعه داده شده و توسط شرکت آمریکایی فایزر با نام تجاری Comirnaty تولید و توزیع شده است.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: