April 2024 30 / سه‌شنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۶۰۸۶۳
۱۲ مهر ۱۴۰۰ - ۰۱:۱۹
0
ویتامین C یا اسید آسکوربیک یکی از ویتامین‌های محلول در آب و حیاتی برای حفظ عملکرد و سلامتی بدن است.
چگونه به سطح طبیعی ویتامین C برسیم؟
از آن‌جا که اسکوربیک اسید قابل ذخیره در بدن نیست و همچنین بدن نیز قادر به ساخت آن نیست، برای حفظ سطح نرمال ویتامین C، باید روزانه به مقدار کافی (تقریبا ۹۰ mg) از طریق رژیم غذایی مصرف شود. ویتامین C در برخی غذا‌ها مخصوصا میوه‌ها و سبزیجات وجود دارد، همچنین می‌توان از مکمل‌ها نیز برای دریافت آن استفاده کرد.

ویتامین ث قابل ذخیره در بدن نیست و همچنین بدن نیز قادر به ساخت آن نیست، برای حفظ سطح نرمال ویتامین C، باید روزانه به مقدار کافی (تقریبا ۹۰ mg) از طریق رژیم غذایی مصرف شود.

چگونه به سطح طبیعی ویتامین C می‌رسیم؟

آسکوربیک اسید محلول در آب است و در بدن ساخته یا ذخیره نمی‌شود. طبق پیشنهاد سازمان بهداشت جهانی (FDA) میزان ویتامین سی مورد نیاز روزانه تقریبا ۹۰ mg است. بهترین منبع این ویتامین میوه‌ها و سبزیجات تازه و خام است. حرارت و پخت غذا در آب ممکن است موجب از بین رفتن برخی خواص ویتامین C شود. بسیاری از میوه‌های خوشمزه‌ی تابستانی دارای این ویتامین هستند.

موادغذایی که شامل ویتامین C است

آلبالو
هلو
شلیل
آلو
گیلاس
کیوی
توت فرنگی
فلفل سبز و قرمز شیرین
فلفل دلمه
مرکبات شامل: پرتقال، لیمو، نارنگی و نارنج
اسفناج
کلم بروکلی
سیب زمینی
گوجه فرنگی
آویشن
جعفری
خرمالو

منبع: بهداشت نیوز
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: