کد خبر: ۳۶۵۱۰۰
۰۳ آذر ۱۴۰۰ - ۱۶:۴۵
0
رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس از تشکیل کارگروه مشترک مجلس و دولت برای ساماندهی کارکنان دولت خبر داد.
تشکیل کارگروه مشترک برای طرح ساماندهی کارکنان دولت
ولی اسماعیلی، رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، در تشریح آخرین وضعیت طرح ساماندهی کارکنان دولت، اظهار کرد:برای بررسی و ارزیابی طرح ساماندهی کارکنان دولت کارگروهی با حضور ۷ تن از نمایندگان، کارشناسان سازمان برنامه و بودجه و همچنین مرکز پژوهش‌های مجلس تشکیل شده است.

وی افزود: قرار است کارگروه مشترک مجلس و دولت با توجه به اطلاعات و آمار‌ها مربوط به انواع قرارداد‌ها و تعداد کارکنان که از سامانه مربوطه اخذ شده، ظرف مدت یک هفته طرح ساماندهی کارکنان دولت را جمع بندی و نهایی کنند.

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس ادامه داد: قرار است تا پس از سرکشی نمایندگان به حوزه‌های انتخابیه در هفته آینده با حضور آقای لطفی رئیس سازمان امور اداری و استخدامی طرح ساماندهی کارکنان دولت و گزارش کارگروه مشترک دراین رابطه در کمیسیون اجتماعی مورد بررسی قرار گیرد.

اسماعیلی با بیان اینکه مجلس و دولت تلاش خواهند کرد تا در باره ساماندهی کارکنان دولت به یک راه حل برسند تا امنیت شغلی این قشر تامین شود، بیان کرد:در جلسات کمیسیون اجتماعی و کارگروه مشترک سعی خواهیم کرد تا امنیت شغلی را برای کارکنان شرکتی و قراردادی فراهم کنیم.

رسیدگی به طرح ساماندهی کارکنان دولت در دستورکار ۲ ماه پیش کمیسیون اجتماعی قرار داشت که در این جلسه تصمیم گرفته شد تا دولت ظرف مدت ۴۵ روز در این باره لایحه ارائه دهد که این اقدام انجام نشد لذا مجددا طرح مجلس در این رابطه به جریان افتاده است.

لازم به ذکر است اخیرا آقای لطیفی معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان امور اداری و استخدامی در نامه‌ای به دستگاه‌های دولتی خواستار تکمیل فوری اطلاعات نیرو‌های قراردادی و شرکتی شده است.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: