کد خبر: ۳۶۵۴۹۸
۰۹ آذر ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۰
0
اینها نشانه است آقای طارمی. نشانه‌ای برای این که زودتر به خودت بیایی و در آستانه جام جهانی کاری نکنی که بعدها افسوس به دل مردم و خودت بماند. نیازی نیست جواب سرمربی، منتقدان، اسکوچیچ یا هر کس دیگری را با توییت بدهی. فقط برگرد به همان مهدی طارمی شش ماه قبل. هر حرفی داری در زمین بازی بزن!

اینها نشانه است آقای طارمی!

«نه آقای طارمی! ما انتظار نداریم،‌ برداری توییت بزنی جواب سرمربی پورتو را بدهی. کلا جواب مربی را دادن در قامت یک بازیکن در فضای عمومی نه به نفع بازیکن تمام می‌شود نه مربی. چه ایران باشد، چه پرتغال، چه هر جای دیگر دنیا. چیزی که ما امروز از تو انتظار داریم بازگشت به روزهای بی‌حاشیه است؛ روزهایی که فقط از تو خبر درخشش و گلزنی منتشر می‌شد. شاید حالا متوجه شده باشی که چه اتفاقی در این مدت رخ داده. شاید متوجه شده باشی حاشیه‌ای که برای تیم ملی ساختی، چطور دامان خودت را گرفت. حالا که نیش و کنایه‌های کونسیسائو را می‌شنوی و نمی‌توانی پاسخ بدهی. عصبانیت و فریادهای او کنار زمین را می‌بینی و کاری از دستت برنمی‌آید. سرمربی‌ات می‌گوید دچار مشکل تشخیص شده‌ای. می‌گوید وقتی باید پاس بدهی خودخواه می‌شوی و شوت می‌کنی. وقتی باید شوت کنی، پاس می‌دهی. می‌گوید این چندین بار اتفاق افتاده. یکی از مهم‌ترین‌هاش بازی با لیورپول بود که در موقعیت تک‌به‌تک پاس دادی.

یکشنبه شب هم در جریان بازی تیمت در لیگ پرتغال از زاویه بسته اقدام به شوت‌زنی کردی؛ در حالی که بهتر بود پاس می‌دادی. تو قطعا بازیکنی نیستی که تفاوت شرایط را نفهمی. سال‌ها بازی‌کردن در بالاترین سطح فوتبال حتما به تو یاد داده که کجا بهتر است پاس بدهی، کجا بهتر است شوت کنی. این که امروز در این مساله دچار اشتباه شدی قطعا برمی‌گردد به تمرکز. تمرکزی که دو ماه پیش داشتی و حالا نداری. دو ماه پیش خوب می‌دانستی در لحظه نهایی چه تصمیمی باید بگیری و امروز سر بزنگاه دچار تردید می‌شوی. اینها نشانه است آقای طارمی. نشانه‌ای برای این که زودتر به خودت بیایی و در آستانه جام جهانی کاری نکنی که بعدها افسوس به دل مردم و خودت بماند. نیازی نیست جواب سرمربی، منتقدان، اسکوچیچ یا هر کس دیگری را با توییت بدهی. فقط برگرد به همان مهدی طارمی شش ماه قبل. هر حرفی داری در زمین بازی بزن!»

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: