کد خبر: ۳۶۵۵۸۸
۱۰ آذر ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۲
0
مدیرعامل شرکت بیمه اتکایی امین، معتقد است که تاسیس یک شرکت بیمه اتکایی قوی باید همچنان پیگیری شود، زیرا شرکت‌های اتکایی خصوصی با این حجم از سرمایه ها، اثری در کل اتکایی کشور نخواهند داشت.
سود اتکایی امین به سرمایه اسمی آن رسید
"مصطفی کیایی"، در نشست با خبرنگاران، درپاسخ به پرسش مبنی براینکه "آیا قیمت سهام شرکت بیمه اتکایی امین واقعی است و یا حباب دارد" گفت: بورس ایران، بورسی حرفه‌ای نیست و به راحتی با یک اظهار نظر تاثیر می‌گیرد، اما اتکایی امین هیچگاه اجازه دخالت در قیمت سهم را نداده وهمواره وظیفه شفاف سازی را به خوبی اجرایی کرده است.

وی، گفت: با توجه به گزارش‌های حسابرسی در چند روز اخیر سهام بیمه اتکایی امین رشد خوبی در بازار سرمایه داشته و یکی از بهترین ایام بورسی این شرکت در این هفته‌ها رقم خورده است.

مدیرعامل شرکت بیمه اتکایی امین، با تاکید بر اصل شفافیت در شرکت متبوع خود، گفت:یکی از راهکار‌های نشان دادن شفافیت، جلسه با صندوق‌های سرمایه گذاری بود که اثر بسیار خوبی داشت وصندوق ها، بیمه اتکایی امین را به عنوان یک شرکت شفاف می‌شناسند.

مدیرعامل شرکت بیمه اتکایی امین، افزود: باید تلاش کرد تا توان اتکایی به گونه‌ای باشد که آن را از خارج جبران کرد و در صنعت بیمه اگر بتوان کاری کرد که همه قوی شوند برای پرداخت خسارت‌های سنگین خیلی بهتر است.

کیایی، بیان کرد: در بیمه اتکایی امین سعی شده تا با کمترین امکانات، بالاترین بازدهی به وجود آید که در این راستا این شرکت با ۳۹۰ میلیارد سرمایه ۳۵۱ میلیارد تومان سود خالص محقق کرده است.

وی، تاکید کرد که تلاش این شرکت برای سود سازی در تمام بخش‌ها بوده و اگر تنها به سود بیمه گری اتکا شده بود هیچ وقت به رقم ۳۵۱ میلیارد تومان نمی‌رسید و سهامدار راضی نمی‌شد، در حقیقت سعی شد تا با نیرو‌های جوان و با حداقل‌ترین امکانات بالاترین بازده را داشته باشیم.

مدیرعامل شرکت بیمه اتکایی امین، اظهارداشت:مهم دریافتی حق بیمه نیست بلکه تعداد حق بیمه است، اما شرکت‌ها به دنبال این مساله هستند که حق بیمه بگیرند و نگاه نمی‌کنند که تعداد چقدر فرق کرده است، اگر تعداد بیمه نامه‌ها فرق کند یعنی درآن شرکت کار شده و حتی اگر بیمه نامه‌های اجباری مانند ثالث از آن خارج شود بهتر خواهد شد.

وی، معتقداست که شرکت‌های اتکایی با این سرمایه‌ها نتیجه‌ای نخواهند گرفت و شرکت‌های خصوصی اثری در کل اتکایی کشور نخواهند داشت، زیرا هرچقدر که تورم افزایش یافته، اتکایی به سمت دولت رفته و از پول صندوق تحریم و دولت استفاده شده است، اما اگر روزی صنعت بیمه به مسیری سوق داده شود که شرکت‌های اتکایی قوی‌تر شوند و توان نگهداری کاررا بدون اجبار داشته باشند خیلی بهتر است.

مدیرعامل شرکت بیمه اتکایی امین، معتقداست که با شرکت‌های کوچک اتکایی این کار به هیچ سرانجامی نخواهد رسید و انتظار می‌رود که بیمه مرکزی تمهیداتی داشته باشند تا بتوانند یک شرکت اتکایی بزرگ به کمک بخش خصوصی و دولتی ایجاد کنند.

کیایی، ادغام شدن شرکت‌های بیمه‌ای را یک بحث علمی دانست که بیش از ۴۰ سال پیش در بسیاری از نقاط دنیا اجرا شده و ایران هم کشوری است که امکان داشتن شرکت‌های بیمه قوی‌تر را دارد.

وی، تاکید کرد که شرکت بیمه تاسیس کردن، یک فعالیت خوبی نیست بلکه باید شرکت بیمه قوی تاسیس کرد و کمترین سرمایه یک شرکت بیمه باید هزار میلیارد تومان باشد.

مدیرعامل شرکت بیمه اتکایی امین، ادامه داد:آیا با ۳۰۰ میلیون دلاری که در صندوق تحریم وجود دارد نمی‌توان یک شرکت بیمه اتکایی بزرگ تاسیس کرد؟ اینکار آسان نیست، اما انتظار می‌رفت که غلامرضا سلیمانی، رئیس کل بیمه مرکزی و دولت قبل اینکار را انجام دهند، زیرا این پول موجود است.

وی، عنوان کرد: در هیچ جای دنیا نهاد ناظر شریک شرکت‌های بیمه‌ای نیست و وقتی نهاد ناظر شریک شرکت‌های بیمه باشد آیا می‌توان در تعیین نرخ‌ها، چشم‌ها را بست؟

مدیرعامل شرکت بیمه اتکایی امین، اظهارداشت: نقش نظارتی بیمه مرکزی را همه در صنعت بیمه قبول دارند، ولی چگونگی این نقش و به بلوغ رسیدن شرکت‌ها برای اینکه بتوانند نقش خود را فقط به یک نقش نظارتی مالی تبدیل کنند چرا انجام نشده؟ باید نقش نظارتی مالی را قوی کرد.

کیایی گفت: اگر دولت کوچکترین کمکی بکند می‌توان یک شرکت بیمه اتکایی بزرگ تاسیس کرد و وقتی با فروش یک خانه ویلایی در تهران می‌توان شرکت بیمه ایجاد کرد نتیجه این می‌شود که ۷۰ علاقمند تاسیس شرکت در صف منتظر می‌ایستند.

طبق گزارشات شرکت بیمه اتکایی امین، حق بیمه قبولی این شرکت در سال مالی منتهی به ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ بارشدی ۷۲ درصدی نسبت به سال قبل از خود به رقم ۱۸۸ میلیارد تومان رسیده است.

بیمه اتکایی امین رشد حق بیمه قبولی را مدیون عواملی همچون استراتژی شرکت و قبول ریسک، افزایش ظرفیت مجاز نگهداری و قبولی اتکایی، افزایش حق مندرج در قرارداد‌های واگذاری، افزایش سرمایه و خالص دارایی بیمه نامه ها، درنظر گرفتن معیار‌های فنی، شرایط تورمی حاکم بر اقتصاد کشور و مشورت با بیمه مرکزی در پذیرش برخی از قبولی‌ها دانسته است.

کیایی، با بیان اینکه شرکت متبوع وی آمادگی خرید سهام ایران را در شرکت ایشین ری را دارد، گفت: چندین بار پیشنهاد خرید سهام ایران در شرکت اتکایی ایشین ری را به بیمه مرکزی و وزارت اقتصاد دادیم، اما حتی از یک جواب کوتاه هم دریغ کردند.

وی افزود: در بیمه ایشین ری بخش دولتی وجود ندارد و پیشنهاد دادیم که دولت سهم خود را به ما بفروشد، اما دولت قبلی این اجازه را نداد.

مدیرعامل شرکت بیمه اتکایی امین افزود: درحال حاضر بیمه مرکزی و دولت هرکدام جداگانه در ایشین ری سهم دارند، اما آیا دولت این سهم را لازم دارد؟

کیایی، گفت: درحال حاضر ایران سهامدار بزرگ‌ای شین ری است، اما این شرکت هیچ فعالیتی با ایران در بخش اتکایی ندارد.

وی افزود: ایشین ری زمانی تاسیس شد و قراربود تا هدایت شرق آسیا را با کمک ایران در دست بگیرد، اما الان با ایران کار نمی‌کنند و وقتی جایی هیچ منافعی برای ما ندارد باید از آن جدا شویم.

بررسی ترکیب پرتفوی شرکت بیمه اتکایی امین در سال ۱۴۰۰ حاکی از آن است که ۴۳ درصد پرتفوی آن مربوط به بخش نفت و انرژی، ۲۲ درصد آتش سوزی، ۱۱ درصد مسئولیت، ۹ درصد مهندسی، ۷ درصد هواپیما، ۵ درصد باربری، ۲ درصد کشتی و یک درصد در سایر رشته‌ها بوده است.

همچنین نسبت خسارت شرکت بیمه اتکایی امین در سال ۱۴۰۰ حدود ۳۲ درصد بوده و سودخالص این شرکت با ۷۷ درصد رشد نسبت به سال قبل به رقم ۳۵۱ میلیارد تومان رسیده است.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: