دادههای اداره ملی آمار
چین (NBS) که روز پنجشنبه منتشر شد، نشان میدهد که شاخص قیمت مصرف کننده (CPI) در این کشور که معیار اصلی تورم محسوب میشود، در ماه نوامبر نسبت به سال گذشته ۲.۳ درصد افزایش یافته است.
بر اساس گزارش این اداره، رشد سالانه شاخص قیمت مصرف کننده در ماه نوامبر بیشتر از رقم ۱.۵ درصدی ثبت شده در ماه اکتبر بود.
به طور خاص، قیمت مواد غذایی در این کشور نیز افزایش یافت و به ۱.۶ درصد رسید.
دونگ لیجوان، کارشناس ارشد اداره ملی آمار چین طی اظهاراتی تاکید کرد که قیمت گوشت عمده مورد استفاده در این کشور ۳۲.۷ درصد کاهش یافت، در حالی که قیمت سبزیجات تازه در ماه گذشته ۳۰.۶ درصد شاهد افزایش بود.
به گفته دونگ، قیمتهای غیرخوراکی نسبت به سال قبل ۲.۵ درصد افزایش یافته است، که نسبت به افزایش ۲.۴ درصدی در اکتبر افزایش نشان میدهد.
بر اساس گزارش کاری دولت در سال جاری میلادی، چین هدف تورم مصرف کننده خود را برای سال ۲۰۲۱ حدود ۳ درصد تعیین کرده است.
دادههای روز پنجشنبه همچنین نشان داد که شاخص قیمت تولیدکننده چین که هزینه کالا درب کارخانه را اندازهگیری میکند، در ماه نوامبر سالانه ۱۲.۹ درصد افزایش یافته است.