May 2024 05 / يکشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۶۶۴۵۸
۲۲ آذر ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۰
0
اولین قرارداد عاملیت تسهیلات اعطایی بانکها در چارچوب تبصره (۱۸) قانون بودجه سال ۱۴۰۰ کل کشور بین بانک تجارت و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به امضا رسید.
تسهیلات ۸ هزار میلیارد ریالی بانک تجارت برای حمایت از تولید و کار
به موجب این قرارداد که طی مراسمی در محل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به امضای دکتر هادی اخلاقی فیض آثار مدیر عامل این بانک و دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهور رسید، از سوی بانک تجارت مجموعا ۸۰۰۰ میلیارد ریال تسهیلات شامل ۳ هزار میلیارد ریال بر اساس تبصره ۱۸ قانون بودجه و ۵ هزار میلیارد ریال نیز از محل منابع داخلی بانک برای اعطای تسهیلات تلفیقی در قالب سرمایه ثابت و سرمایه درگردش به اشخاص حقیقی و حقوقی معرفی شده از سوی معاونت علمی و فناوری به بانک در نظر گرفته شده است. نرخ این تسهیلات در مناطق غیر برخوردار ۱۰ درصد و برای سایر مناطق ۱۲ درصد تعیین شده است.

مدیر عامل بانک تجارت با اشاره به تعامل نزدیک این بانک با صندوق نوآوری و شکوفایی در راستای حمایت از شرکت‌های دانش بنیان گفت: در این راستا بانک تجارت تاکنون بالغ بر ۱۳ هزار میلیارد ریال تسهیلات و ۳۴ هزار میلیارد ریال ضمانتنامه برای شرکت‌های دانش بنیان با معرفی صندوق نوآوری و شکوفایی صادر کرده و خوشبختانه هیچ یک از این تسهیلات و تعهدات تاکنون به مطالبات منجر نشده که این امر از وجود ظرفیت‌های مناسب در شرکت‌های دانش بنیان حکایت دارد.

هادی اخلاقی به حرکت منسجم بانک تجارت در توسعه و حمایت از شرکت‌های دانش بنیان اشاره داشت و یادآور شد: بانک تجارت تاکنون تفاهمنامه‌هایی را با شرکت ملی نفت، همراه اول، دانشگاه آزاد اسلامی و هلدینگ خلیج فارس برای حمایت از شرکت‌های دانش بنیان به امضا رسانده که ارزش این تفاهمنامه‌ها رقمی بالغ بر ۳۰ هزار میلیارد ریال است. در همین راستا راه اندازی پارک علم و فناوری در کنار کارخانه نوآوری را در برنامه‌های بانک قرار داده ایم.

وی به ظرفیت‌های بی شمار حوزه نفت برای نوآوری تاکید کرد و افزود: در شرایط کنونی نرخ بالای بازدهی در این حوزه‌ها تمایل به سرمایه گذاری در این بخش را افزایش داده است.

سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهور نیز اظهار امیدواری کرد انعقاد این قرارداد مسیر حمایت از تولید، کارآفرینی و اشتغال را در کشور هموار کند.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: