کد خبر: ۳۶۶۶۱۷
۲۴ آذر ۱۴۰۰ - ۰۴:۱۴
0
خوردن آجیل روزانه ارتباط مستقیمی با کاهش احتمال چاقی و ابتلا به بیماری‌های مرتبط با آن دارد. این نتیجه گیری توسط دانشمندان دانشگاه هاروارد در ایالات متحده انجام شده است.
خوراکی‌هایی که از چاقی جلوگیری می‌کنند
دانشمندان دانشگاه هاروارد طی تحقیقاتی به مطالعه تاثیر مصرف آجیل بر روی کاهش خطر چاقی پرداختند، در این تحقیق ۵۱۵۲۹ مرد ۴۰ تا ۷۵ ساله که در بخش بهداشت و سلامت مشغول به کار هستند و ۲۳۸، ۳۸۶ پرستار ۲۴-۴۴ ساله شرکت کردند.

سلامت داوطلبان به مدت ۲۰ سال کنترل شد. شرکت کنندگان هر چهار سال یک بار وزن و دفعات خوردن یک وعده آجیل (۲۸ گرم) را در سال قبل گزارش کردند. همچنین در این تحقیقات سطح تمرینات هفتگی از جمله پیاده روی، دویدن، دوچرخه سواری و شنا نیز ارزیابی شد.

معلوم شد که استفاده مکرر از آجیل از هر نوع با کاهش وزن همراه است. بنابراین، یک نیمه وعده اضافی، خطر افزایش وزن را به اندازه دو کیلوگرم در طی چهار سال کاهش می‌دهد. مقدار مشابهی از گردو، ۱۵ درصد خطر ابتلا به چاقی را کاهش می‌دهد.

دانشمندان خاطرنشان کردند که این مطالعه مشاهده‌ای بوده، به این معنی که قادر به شناسایی دقیق علت و معلول نیست. با این حال، داده‌های مشاهدات دیگر را تأیید می‌کند. اعتقاد بر این است که آجیل به اتلاف زیاد انرژی در هنگام جویدن کمک می‌کند و فیبر بالای آن باعث احساس سیری طولانی‌تر می‌شود.

منبع:کارگرآنلاین
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: