کد خبر: ۳۶۷۰۱۹
۲۹ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۳
0
معاون معادن و فراوری مواد وزارت صمت، تحقق هدف جایگزینی نفت با معدن را با اصلاح ساختارها، رویکرد‌ها و برخی سیاست‌گذاری‌ها در این بخش ممکن دانست.
تحقق هدف جایگزینی نفت با معدن با اصلاح ساختارها و سیاست ها
رضا محتشمی پور در نخستین نشست مشورتی هیات مدیره و هیات امنا خانه معدن ایران، با تشریح تکالیف و وظایف معاونت معادن و فراوری مواد وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: صدور مکرر قواعد، بخش معدن و صنایع معدنی را با مشکلات جدی مواجه کرده است که با آسیب شناسی صورت گرفته و بهره‌مندی از نظرات و دیدگاه‌های نخبگان این بخش در مسیر اصلاح ساختار‌ها و سیاست‌گذاری‌ها هستیم.

وی با تبیین اهمیت حوزه تنظیم بازار محصولات معدنی خاطرنشان کرد: انحصار همواره با مداخله‌های حکومتی همراه بوده است و تنها با قاعده‌مند کردن مداخلات است که می‌توانیم مسیر درست تنظیم بازار قاعده‌مند را هموار نماییم.

معاون معادن و فراوری مواد وزارت صمت با تأکید بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت‌های فکری و مشورتی فعالان، انجمن‌ها و تشکل‌های بخش خصوصی، تصریح کرد: بهره‌گیری از ظرفیت‌ها، توانمندی‌ها و دیدگاه‌های بخش خصوصی نه تنها در مرحله احصاء مشکلات بلکه تا پیگیری اجرای راه‌حل‌های ارائه شده و محقق شدن نتایج تصمیمات اتاق‌های فکر مشورتی ادامه خواهد داشت.

محتشمی پور بلوغ ساختاری بخش معدن و صنایع معدنی را در وضعیت مطلوبی عنوان کرد و بر لزوم جبران عقب ماندگی‌های این بخش با تمرکز بر توسعه تکنولوژی تأکید کرد.

وی موضوع توسعه فناوری و تکنولوژی بخش‌های معدنی را مورد تأکید جدی وزیر صمت عنوان کرد و افزود: بهره‌مندی از فناوری، دانش و تکنولوژی روز دنیا همراه با استفاده صحیح از ظرفیت‌های خوب داخلی می‌تواند اهداف بلند بخش معدن را با سرعت محقق نماید.

معاون وزیر صمت در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع گستردگی حجم ارجاعات روزمره به این معاونت و دفاتر و شورا‌های مستقر در آن اشاره کرد و گفت: با بررسی‌های صورت گرفته به نظر می‌رسد بیش از موضوع افزایش اختیارات و تفویض‌های صورت گرفته، عدم بهره‌مندی استان‌ها از تفویض اختیارات قبلی، حجم انبوهی از ارجاعات به این معاونت را موجب شده است که در اصلاح ساختار‌ها و فرآیندها، این مهم می‌بایست مورد بازنگری و توجه ویژه قرار گیرد.

وی با انتقاد از فرهنگ مصرف گرایی در جامعه، عدم رعایت سهم تولید و تنظیم زیست کشور براساس مصرف گرایی را از مشکلات ریشه‌ای حوزه تولید عنوان کرد و اظهار داشت: در بسیاری از کشور‌های دنیا حتی کشور‌های جهان سوم مصارف خانگی انرژی تابع مصرف تولید کشور است و در کشور ما نیز می‌بایست ضمن اصلاح مدل‌های غلط توزیع انرژی و فرهنگ مصرف گرایی، توجه بیشتری به تولید کشور داشته باشیم.

گفتنی است در این نشست نمایندگان تشکل‌ها و انجمن‌های بخش خصوصی به بیان دیدگاه‌ها و نقطه نظرات خود در خصوص مهمترین مسایل و مشکلات بخش‌های معدنی و صنایع معدنی پرداختند.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: