کد خبر: ۳۷۹۵۱۰
۰۷ تير ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۰
0
نماینده معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور گفت: ۶۰۰ واحد اقتصادی تعطیل و نیمه تعطیل در کشور احیاء شده است.
۶۰۰ واحد اقتصادی تعطیل و نیمه تعطیل در کشور احیا شد
تفاهم نامه همکاری زیست بوم دانش بنیان و زیست بوم احیای واحد‌های اقتصادی از طریق ایجاد پارک تخصصی احیا و تعامل با پارک‌های علم و فناوری کشور، با حضور سید امیرحسین مدنی نماینده معاون اول رئیس جمهور در نهضت احیای واحد‌های اقتصادی و علی خیرالدین معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم امضا شد.

از نکات مهم عنوان شده در این تفاهم نامه، استفاده از پتانسیل زیست بوم دانش بنیان در احیای واحد‌های اقتصادی، ایجاد پارک تخصصی احیا برای ایجاد فصل مشترک شرکت‌های دانش بنیان با احیای واحد‌های اقتصادی و ایجاد تعامل پارک‌های علم وفناوری و صندوق‌های پژوهش و فناوری با نهضت احیا بود.

در این مراسم عباس زارعی هنزکی راهبر جبهه دانش بنیان نهضت احیا با تشریح محور‌های تفاهم نامه گفت: این همکاری میتواند نقطه آغازی باشد بر ایجاد مراکز احیا در پارک‌های علم وفناوری کشور تا در حوادث طبیعی، بحران‌های اقتصادی و مواردی دیگر که شرکت‌ها و کسب و کار‌ها دچار تعطیلی یا مشکل می‌شوند در چرخه احیا، بازیابی و تاب آوری و توانبخشی قرار گیرند.

سید امیرحسین مدنی در این مراسم با بیان اینکه تاکنون بیش از ۶۰۰ واحد در کشور احیاء شده است گفت: این تفاهم نامه با توجه به شعار سال می‌تواند نقش جدی در احیای واحد‌های تعطیل و نیمه تعطیل داشته باشد.

وی همچنین از احیای ۲ واحد اقتصادی در هفته گذشته با تامین مالی از طریق بورس خبر داد و گفت: در آینده نیز تفاهم نامه‌ای با انجمن مشاوران مدیریت برای احیای ۴۵۰ واحد تعطیل و نیمه تعطیل خواهیم داشت.

مدنی تاکید کرد اگر پیوندی میان سه حوزه؛ مجموعه‌های صنعتی، پارک علم و فناوری و همچنین واحد‌های تعطیل و نیمه تعطیل صورت بگیرد شاهد اتفاقات بسیار خوبی خواهیم بود و بودجه مناسبی هم برای این کار از سوی دولت در نظر گرفته شده است.

معاون وزیر علوم نیز در این جلسه با بیان اینکه پارک‌های فناوری ما اکثرا جوانند گفت باید از طریق این تفاهم نامه‌ها رابطه خوبی میان بخش صنعت و پارک‌های علم و فناوری ایجاد کنیم تا هم پارک‌ها تقویت شوند و هم صنایع تعطیل و نیمه تعطیل احیا شوند.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: