همه آمار‌های طلا منفی است
کد خبر: ۳۷۹۷۱۲
۱۱ تير ۱۴۰۱ - ۰۸:۰۴
0
طلا به هیچ عنوان وضعیت خوبی ندارد. در حالی هفته معاملاتی در بازار‌های جهانی به اتمام رسید که طلا در این مقطع زمانی یک درصد دیگر از ارزش خود را از دست داد.
بازار طلا بهم ریخت
قیمت طلا در معاملات روز جمعه نوسان زیادی نداشت و در محدوده قیمت ۱۸۰۶ دلاری باقی ماند تا فلز زرد تا از دست دادن کانال ۱۸۰۰ دلاری فاصله‌ای نداشته باشد.

بررسی شاخص‌های مختلف طلا نشان می‌دهد، طلا به هیچ عنوان وضعیت خوبی ندارد. در حالی هفته معاملاتی در بازار‌های جهانی به اتمام رسید که طلا در این مقطع زمانی یک درصد دیگر از ارزش خود را از دست داد. این سومین هفته متوالی است که این فلز ارزشمند بازدهی هفتگی نزولی را به ثبت می‌رساند.

همچنین طلا در بعد ماهانه نیز سومین بازدهی منفی را به ثبت رساند. با به اتمام رسیدن ماه ژوئن و با در نظر گرفتن رکورد منفی طلا در ماه‌های آوریل و می، طلا سه ماه متوالی است که روند نزولی قرار گرفته است. در این باره سه ماهه طلا حتی تا سطح قیمتی ۱۹۹۸ دلاری نیز پیش رفته بود، اما آغاز اقدامات انقباضی بانک‌های مرکزی به ویژه فدرال رزرو طلا را به محدوده فعلی کشاند.

همچنین افزایش شاخص دلار آمریکا در این بازه زمانی با گران‌تر کردن قیمت طلا برای دارندگان دیگر ارز‌ها تقاضای طلا را کاهش داد. در هفته‌های اخیر شاخص دلار آمریکا به بالاترین سطح خود در ده دهه اخیر رسیده است. در حقیقت در حال حاضر بیشتر سرمایه گذاران دلار را پناه گاه امن تری برای سرمایه‌های خود می‌دانند.

همچنین خبر دیگری که امروز به عاملی نزولی برای طلا بدل شد افزایش تعرفه واردات طلا توسط دولت هند بود. هند که دومین مشتری بزرگ طلا در جهان به حساب می‌آید تعرفه واردات طلا را از ۷.۵ درصد به ۱۲.۵ درصد افزایش داد. یکی از اهداف دولت هند جبران کسری تجاری این کشور است. این موضوع می‌تواند چشم انداز تقاضای طلا را کاهشی کند.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: